Eerder raakte bekend dat VTM dit najaar een programma zal maken rond de zoektocht naar het nieuwe K3-lid. Vandaag laat Studio 100 weten dat nu ook de fans een stem zullen krijgen in de speurtocht naar de vervanger voor Klaasje Meijer.
Studio 100 is namelijk op zoek naar "enthousiaste K3-fans" die deel willen uitmaken van "de belangrijke publieksjury" voor het televisieprogramma 'K2 zoekt K3', dat te zien zal zijn op VTM. "Ben jij een grote K3-fan én wil je mee beslissen wie de nieuwe K3 wordt?", schrijft het bedrijf. "Heb je kinderen, kleinkinderen, vrienden, collega's of buren die je daarbij willen helpen? Ben jij niet cameraschuw en een vlotte prater? Schrijf je dan in samen met je bubbel van vier personen (met een grotere bubbel kan enkel als jullie deel uitmaken van hetzelfde gezin). Wie weet beslis jij wie, samen met Hanne en Marthe, de nieuwe K3 vormt!"

Wie interesse heeft met met zijn of haar bubbel deel uit te maken van de publieksjury, zal vijf opnamedagen moeten bijwonen. Het gaat om woensdag 9 juni, vrijdag 11 juni, zondag 13 juni, woensdag 16 juni en zaterdag 19 juni.