Het CS:GO-circuit is terug voor de tweede stop van het jaar! Na de verrassende overwinning van Ambush in de eerste etappe, zijn heel wat teams uit op revanche!

 

Ter herinnering: NumberOne is een jaarlijks CS:GO-circuit dat bestaat uit vier etappes. Daarin kunnen de beste teams zich plaatsen voor een slotevenement ter waarde van 20 000 euro.

De eerste ronde wist in het begin van het jaar te verrassen met de overwinning van een team dat slechts vijfde eindigde in de groepsfase: Ambush. De vraag is of de spelers van wasiNk die prestatie kunnen herhalen, met sterke teams die uit zijn op revanche. Neem TheDice, die recent MADLions naar huis speelden in de kwalificaties van Flashpoint, of eClub Brugge, de Elite Series Spring Split-kampioen. Ook Grond en WaitForTag (ex-Project X), die in de vorige editie de groepsfase wonnen, mogen niet vergeten worden.

Maar ook nieuwkomers mYinsanity en GameAgents verdienen aandacht. Ze wisten allebei hun mannetje te staan in de Legend stage en willen bewijzen dat hun kwalificatie geen toevalstreffer was!

Alhoewel het traditioneel een vaste stek voor de Franstalige subtop is, trekt NumberOne steeds meer internationale teams aan. Met spelers van Zwitserland, Oekraïne, Frankrijk, België, Denemarken, Kroatië, Roemenië en Rusland bereikt het Belgische toernooi alle uithoeken van Europa!

De groepsfase begint op dinsdag 27 april vanaf 19u, met de topper tussen TheDice en Grond! Daarna, vanaf 20u, zullen kijkers de voorstelling van “The One” kunnen volgen. Dat is een nieuw evenement gerelateerd aan NumberOne. Plezier gegarandeerd voor CS:GO-fans, dus!

Copyright afbeelding: LouvardGame