Het doek valt over ‘Blind getrouwd’

Gisterenavond was het tijd voor de twee laatste beslissingsmomenten van ‘Blind getrouwd’. Candice en Marijn, en Dennis en Nathalie stonden nog voor de grote vraag: zetten zij hun huwelijk verder? Proximus Pickx vertelt je alles wat je moet weten over de ontknoping.

De koppels van deze editie hebben al een hobbelig parcours afgelegd. Zo besloten vijftigplussers Veerle en Sven om tien dagen voor het einde al de handdoek in de ring te gooien. Ook tussen Hanne en Davy zagen kijkers al van in het begin dat het niet zou werken. De twee geraakten maar niet uit hun communicatieproblemen en braken vorige week hun huwelijk af. Alle hoop was dus gevestigd op de laatste twee koppels: Candice en Marijn, en Nathalie en Dennis.

Nathalie en Dennis
 
Niet enkel het hart van televisiekijkend Vlaanderen brak, maar ook dat van Dennis zelf. Hij was namelijk helemaal van zijn sokken geblazen door ‘zijn madam’ Nathalie. Zij deelde dat gevoel jammer genoeg niet en zag niet meer dan een mooie vriendschapsband. “Er ontbreekt bij mij een belangrijk puzzelstukje waardoor mijn gevoelens voor jou niet verder evolueren”, zei Nathalie tijdens het beslissingsmoment. Ze voegde er nog aan toe dat ze ontzettend dankbaar is dat ze het avontuur met hem heeft mogen beleven.
 
Dennis zag het al aankomen, maar was daarvoor natuurlijk niet minder gekwetst. “Ik heb het iets anders gewild. Kon ik nu maar zeggen dat we elkaars veiligheid zijn, elkaars vangnet, die ene innige omhelzing. Ik heb mij opengesteld. Je hebt een indruk achtergelaten in mijn hart. En dat doen alleen de mooiste mensen.” Mooie woorden, waarmee toch een eind kwam aan hun huwelijk.

Candice en Marijn
 
Wekenlang hebben kijkers hun hoop gevestigd op het koppel dat wel moest slagen. Candice en Marijn waren meteen tot elkaar aangetrokken en uitten dat in mooie woorden en fysieke affectie. Hun ontknoping was dan ook niet anders. Marijn blikte nog eens terug op het eerste moment waaorp hij zijn vrouw zag: “je vulde de zaal met je lach. Fantastisch. Maar je vulde ook mijn hart. Zelfs Marc Van Ranst zal moeten toegeven hoe besmettelijk jouw lach is.”
 
Ook Candice kon de verliefdheid niet onder stoelen of banken steken en zei volmondig ja tegen haar man. “Ik beloof je om er samen een boeiend verhaal van te maken, gebaseerd op vertrouwen, eerlijkheid en respect. Laten we er samen voor gaan en beginnen aan het tweede hoofdstuk in ons leven samen.”
 
Met een resultaat van één op vier, lijkt het opzet van ‘Blind Getrouwd’ niet geslaagd. Maar bij het zien van een koppel als Candice en Marijn, is het geloof in het format toch wat hersteld. Op naar een volgend seizoen.

Lees hier meer over de koppels en relatietesten van 'Blind Getrouwd'.

Films

Bekijk alles
Top