RWDM bevestigt contractverlengingen voor maar liefst acht spelers

Challenger Pro League | Ook RWDM is volop bezig aan de voorbereidingen voor het komende seizoen. Allereerst wil de club haar sterkhouders langer aan zich binden en in die optiek besliste de technische staf om de opties in acht contracten te verlengen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Concreet houdt dat in dat we Kevin Nzuzi, Corenthyn Lavie, Gilles Ruyssen, Jarno Libert, Lenny Nangis, Bryan Van Den Bogaert, Abdoul Karim Danté en Mehdi Terki normaliter ook volgend seizoen bezig zullen zien in het Edmond Machtensstadion.

Van die acht mogen Ruyssen, Nangis, Nzuzi en Terki zich onbetwiste titularissen noemen terwijl ook Libert in het gros van de matchen in de basiself stond. Van Den Bogaert en Lavie konden zich nog niet helemaal doorzetten het voorbije seizoen, maar krijgen dus een herkansing in het nieuwe voetbaljaar.

RWDM liet ook weten dat er nog onderhandelingen lopen met andere spelers waarvan het contract ten einde is. Zo zijn Alavoine, Boujouh, Fabre, Dequevy, Bova, Electeur, Yambere en Walbrecq nog onzeker over hun toekomst. En dan zijn er natuurlijk nog de vier huurlingen (Rocha, Ribeiro Costa, Ephestion en Matthys) waarover er eventueel nog gepraat kan worden.

Hier alle spelers voor wie de optie in het contract is gelicht . Voor bepaalde dossiers zijn de onderhandelingen nog aan...

Geplaatst door RWDM 47 - Officiel op Woensdag 21 april 2021

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top