Lierse K. haalt Joeri Poelmans terug naar het Lisp

Sport | Lierse Kempenzonen heeft alweer een nieuwe speler voorgesteld voor het komende seizoen. De Pallieters haalden linksachter Joeri Poelmans terug naar het Lisp. De 25-jarige Limburger tekende een contract voor één seizoen met optie voor nog een extra jaartje.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Poelmans doorliep de JMG-academie en belandde zo in 2013 bij de U19 van Lierse SK. In 2015 maakte de linkerflankverdediger dan zijn debuut in de hoofdmacht, waar hij in de daaropvolgende drie seizoenen iets meer dan 50 wedstrijden zou spelen. Toch was hij enkel in 2015 - 2016 titularis terwijl hij in de twee daaropvolgende seizoenen voornamelijk aan de Kempense bank gekluisterd zat.

In 2018 ging Poelmans - met succes - speelminuten zoeken bij het Nederlandse Helmond Sport. Hij was twee seizoenen titularis en speelde tussen 2018 en 2020 meer dan 60 wedstrijden. Vorige zomer ruilde Poelmans Nederland plots in voor Roemenië waar hij de kleuren van Petrolul Ploiesti ging verdedigen. In Roemenië liep het evenwel niet zo vlot als gehoopt, want Poelmans speelde dit seizoen amper 274 minuten. Nu keert hij dus terug naar de club waar het voor hem allemaal begon.

#WelkomJoeri ?? Lierse bereikte deze namiddag een akkoord met Joeri Poelmans. De 25-jarige linkspoot tekende voor 1...

Geplaatst door Lierse K. op Donderdag 22 april 2021

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top