De free-to-play Warzone is sinds gisteren aan zijn derde Black Ops Cold War-seizoen begonnen. Om de kick-off van de lente te vieren, organiseren FaZe Clan en zijn Call of Duty-team, Atlanta Faze, twee grote toernooien op de battle royale! De content is bedoeld om vernieuwend en up-to-date te zijn als het gaat om Call of Duty Warzone, de game die nu 100 miljoen actieve spelers telt. 

 

Razzia naar goud

De twee evenementen, genaamd $100.000+ Gold Rush en $50.000 Global Cash Grab, beginnen vandaag en zullen worden gestreamd op het officiële YouTube-kanaal van Atlanta FaZe en het Twitch-kanaal van FaZe Clan. Ook op het officiële Twitch-kanaal van Call of Duty kan je de strijd volgen!

Het concept van de 100k Gold Rush is vrij eenvoudig: teams van twee spelers zullen het tegen elkaar opnemen met als doel om als enige over te blijven. Hiervoor krijgen de verschillende teams vijf uur de tijd om zo goed mogelijk te presteren. Elke kill levert de ploeg twee punten op, terwijl de plaatsingen ook punten opleveren. In totaal zullen alleen de vijf beste games van elk duo worden behouden. Hoe zit het met de prijzen? 100.000 dollar zal worden verdeeld, maar een klein “specialleke” maakt dit toernooi aantrekkelijk. Het geld zal namelijk onder de winnaars worden verdeeld in de vorm van goudstaven van elk één kilogram! Geen beloning voor de tweede in dit geval: de winnaar gaat er vandoor met de volledige inzet.

Het evenement begint vanavond om 22u.

De $50k Global Cash Grab gaat morgen 23 april van start en heeft hetzelfde format als de Gold Rush wat betreft de winvoorwaarden. De winnaars verdelen deze keer een geldprijs van 50.000 dollar.

Enkele grote namen uit de wereld van esports en YouTube zullen trouwens deelnemen, zoals FaZe Testy, Recrent, Dr Disrespect en SkyrrozTV.

Copyright afbeelding: Atlanta FaZe en Call of Duty