De muzikale stemmen achter 'Trolls'

Kids | Animatiefilms: zowel kinderen als volwassenen zijn er dol op. Zeker in tijden van corona, waarin veel activiteiten niet kunnen doorgaan, zijn die films welkom voor een gezellig familiemoment. In de Proximus VOD-catalogus vind je ‘Trolls’ terug en wij gingen op zoek naar de bekende stemmen achter deze kleurrijke mannetjes.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Alle trollen leven vredig in het Trollendorp, tot de Bergens binnenvallen en een groot deel van de bevolking ontvoeren. De enige twee die hen kunnen redden zijn Poppy en Branch. Een geweldig team kan je hen echter niet meteen noemen, want terwijl Poppy bekendstaat als de gelukkigste troll ooit, is Branch enkel maar nors. Toch gaan ze op avontuur om hun vrienden te redden van de pessimistische Bergens. Het wordt een tocht waar hun leven van afhangt.
 
Die twee spetterende hoofdrollen zijn weggelegd voor twee even getalenteerde acteurs: Anna Kendrick en Justin Timberlake. Kendrick raakte bekend bij het grote publiek toen ze meespeelde in ‘Pitch Perfect’, als stuntelende a capellazangeres Beca. Timberlake heeft zelfs geen introductie meer nodig, na al zijn films en hits weten we dat de man kan acteren en zingen. Het ideale duo dus.

Can’t Stop the Feeling!

De (stem)acteurs sprongen meteen op de kans om de kleine wezentjes uit ‘Trolls’ te vertolken. Mede door hun enthousiasme werd de film uit 2016 een razend succes, waardoor hij in 2020 op een vervolg kon rekenen: ‘Trolls: World Tour’. Anna Kendrick herinnerde zich nog hoe blij ze was toen ze gevraagd werd om nog eens in de huid van Poppy te kruipen. "Ik vind het verhaal zo leuk en het personage is zo lief. Elke keer als ik een e-mail krijg waarin staat dat ze me nodig hebben om nog een opnamesessie voor Poppy te doen, is dat het beste nieuws van de dag! Ik heb het gevoel dat ik elke sessie gelukkiger verlaat dan toen ik binnenkwam. Justin Timberlake en ik hebben het hierover gehad, hoe heerlijk het voelt om zo'n ongegeneerde fan te zijn van een film waar je in speelt."
 
Haar tegenspeler ging nog een stapje verder en schreef zelf muziek voor de film. Herinner je je zijn hitsingle ‘Can’t Stop the Feeling!’ nog? Die werd geschreven voor de soundtrack van ‘Trolls’. Ook Timberlake was dolgelukkig met zijn rol als Branch: “Toen we aan ‘Trolls’ begonnen, wist ik dat het de wereld ging veroveren. Ik word er nog steeds zo gelukkig van. Bij elke scène voel ik me weer een kind.”
 
‘Trolls’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top