Op de 32e speeldag in de Serie A zijn er woensdagavond nog zes matchen gespeeld. Het opvallendste resultaat viel te noteren in Spezia-Inter Milaan: de promovendus hield de afgetekende leider op 1-1. Farias (12.) bracht de thuisploeg zelfs op voorsprong, Perisic (39.) maakte vlak voor rust gelijk. Na rust werd niet meer gescoord, ook niet door Inter-spits Romelu Lukaku.
Juventus heeft optimaal geprofiteerd van de eerdere misstap op woensdag van AC Milan tegen Sassuolo (1-2 verlies). De Oude Dame versloeg Parma met 3-1 en ziet de achterstand op de nummer twee slinken tot een schamel punt. Brugman (25.) opende de debatten voor de uitploeg, Alex Sandro (43.) zorgde ervoor dat beide ploegen met een gelijke stand de kleedkamers gingen opzoeken. Diezelfde Alex Sandro (47.) en De Ligt stuurden Parma puntloos huiswaarts.
Verder won Cagliari, met Radja Nainggolan een hele wedstrijd tussen de lijnen, met 0-1 bij Udinese. Zowel Bologna en Torino (1-1) als Genoa en Benevento (2-2) verdeelden de buit, terwijl ook Sampdoria het met 0-1 haalde bij hekkensluiter Crotone, dat voor een schier onmogelijke opdracht staat om degradatie nog te ontlopen.