KV Mechelen heeft het contract van Nikola Storm (26) met vijf jaar verlengd tot 2026. Dat meldt Malinwa vandaag.
De vleugelspeler ruilde in de zomer van 2018 Club Brugge voor KV Mechelen, waarvoor hij al 95 keer in actie kwam. Storm zit ondertussen aan 19 doelpunten en 22 assists bij geel-rood. Voorheen stalde Club Brugge Storm bij Zulte Waregem en OH Leuven.

"Met het oog op de continuïteit van ons sportief beleid is deze verlenging een mooi signaal", stelt sportief directeur Tom Caluwé. "Een sterkhouder als Niko verlengen tot 2026, dat kan toch wel tellen. Niko stond er op de belangrijke momenten, denk maar aan zijn goals in de bekerfinale en de promotiefinale. Hij kan het verschil maken met zijn acties en een match openbreken. We voelen daarbovenop dat hij nog progressie kan maken."

"Ik zit hier op mijn plek", reageert Storm. "Waarom zou ik dan weggaan? De combinatie met mijn familie is ook belangrijk. Als je dan van zo'n club de zekerheid voor zo'n termijn krijgt, dan vallen alle puzzelstukjes perfect in elkaar. Ik voel mij hier super en ik ben blij om nog langer mee te kunnen bouwen aan de ambities van KV Mechelen."