De spelers van Atlético Madrid, onder wie Yannick Carrasco, zijn tevreden dat hun club officieel uit het project van de Super League stapt. Dat hebben ze duidelijk gemaakt met een persbericht op de sociale media.
"Wij, de ploeg van Atlético Madrid, willen jullie onze tevredenheid meedelen na de finale beslissing van onze club om af te zien van de Super League", zo klinkt het. "Wij zullen blijven vechten om Atléti te helpen groeien volgens de waarden die ons altijd hebben gekarakteriseerd, zodat jullie allemaal jullie kunnen blijven herkennen in die identiteit."

Atlético Madrid maakte vandaag als eerste Spaanse club bekend toch niet te zullen deelnemen aan de Super League. De club volgt daarmee het voorbeeld van de Engelse teams Liverpool, Chelsea, Arsenal, Tottenham, Manchester United en Manchester City. Die kondigden dinsdagnacht allemaal aan uit het project te stappen na heel veel negatieve reacties bij fans, media, bonden en andere clubs. Ook Inter en AC Milan sloten zich hier intussen bij aan. Er blijven nu nog drie van de twaalf stichtende leden van de Super League over: Juventus, FC Barcelona en Real Madrid.