'Château Planckaert' keert terug voor tweede verbouwingsronde

Gemiddeld anderhalf miljoen kijkers volgden van september tot november de familie Planckaert terwijl ze hun kasteel in Frankrijk begonnen te restaureren. Onder andere door de pandemie en enkele brandjes gingen de werken niet vooruit zoals gehoopt, maar daar laat de goedlachse familie zich niet door onderuit halen. Vanaf 2 mei zijn de Planckaerts terug met nieuwe afleveringen van hun Franse avonturen.

Op zondag 2 mei begint de familie van Eddy Planckaert vrij letterlijk weer te timmeren aan hun droom in het Franse kasteel. De nieuwe afleveringen van ‘Château Planckaert’ beginnen meteen met enkele dilemma’s. Om gekende redenen zijn de grenzen nog niet zo open als ze zouden moeten zijn, dus voor ze naar het buitenland kunnen vertrekken, moeten ze een pak papierwerk regelen.
 
De familie maakt de moeilijke beslissing om zich op te splitsen. De mannen trekken eerst naar Frankrijk om daar de renovatie verder te zetten, te beginnen met dat moeilijke dak, dat tot nu toe nog uit niet veel meer dan houten balken bestaat. De vrouwen regelen intussen de nodige zaken in België. Iemand moet namelijk de chambre d’hôtes kunnen runnen, en de kinderen moeten naar school kunnen gaan. Vooraleer ze definitief naar Frankrijk kunnen verhuizen, moet er nog heel wat gebeuren.

Ambities

Eddy, Francesco, Christopher en Junior steken de grens over voor de tweede etappe van de verbouwingen terwijl Stephanie en Christa zich over mémé Clara ontfermen. Junior haalt de snelheidsduivel in zichzelf nog eens boven en probeert zijn race-ambities waar te maken. Devon en Mageno stappen intussen in de voetsporen van hun grootvader en wagen zich aan de wielersport.
 
Het eerste seizoen van ‘Château Planckaert’ was in 2020 een van de best bekeken televisieprogramma’s van het jaar met uitschieters tot meer dan 1,75 miljoen kijkers op zondagavond.
 
Bekijk ‘Château Planckaert' vanaf zondag 2 mei op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Films

Bekijk alles
Top