Westerlo behoudt zicht op 3e plek na winst bij Deinze; alle andere plaatsen staan nu al vast

Sport | KVC Westerlo heeft maandagavond met het kleinste verschil gewonnen van SK Deinze. De 19-jarige Kyan Vaesen was de grote held bij de Kempenaars nadat hij zijn eerste goal kon scoren bij de club waarin hij quasi alle jeugdreeksen doorliep.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Door deze zege verzekert Westerlo zich van een plek in de bovenste helft van het klassement. De Kempenaars staan nu vierde en kunnen op de slotspeeldag nog mikken op de derde plek van Lommel SK. Alle andere plaatsen staan één speeldag voor het einde van de competitie al vast.

Westerlo speelt op de slotspeeldag thuis tegen Club NXT. Bob Peeters en co moeten absoluut winnen om nog een kans te maken op de derde plek. Lommel telt momenteel één puntje meer, maar blijft bij een gelijke stand na 28 speeldagen altijd boven Westerlo omdat ze meer wedstrijden gewonnen hebben.

Lommel eindigt het seizoen met een thuismatch tegen RFC Seraing. Als de Limburgers die match winnen, dan zijn ze zeker van hun derde plek. Bij een gelijkspel of een nederlaag moeten ze hopen op puntenverlies van Westerlo.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top