'Blind Getrouwd': het doek is gevallen voor Hanne en Dave

In 'Blind Getrouwd' gaven Veerle en Sven er al de brui aan als koppel. In de tiende aflevering stond ook het beslissingsmoment met Hanne en Dave op het programma. Proximus Pickx geeft een stand van zaken na de laatste aflevering.

Hanne en Dave

De twee brachten hun laatste momenten als koppel in 'Blind Getrouwd' door met een picknick. Ze genoten. "Ik vond dat echt een hele mooie afsluiter”, zei Hanne. Het bleek ook het slotakkoord te zijn van hun huwelijk. Het was al weken duidelijk dat er te grote verschillen zijn tussen de twee, waarbij vooral het communicatieprobleem hen parten speelde.

Daardoor kwam er een kloof tussen hen en ondanks de progressie van de laatste weken, kon deze kloof niet meer gedicht worden. Beiden zeiden dan via een zeer open brief naar elkaar toe ook “neen” om hun avontuur verder te zetten. Einde verhaal voor Hanne en Dave.

Candice en Marijn

Dit huwelijk zal standhouden, daar lijkt geen twijfel over te bestaan. Die officiële beslissing valt later, maar de twee moeten nog één groot struikelblok oplossen: waar gaan ze nadien wonen? Wie zal het meeste water bij de wijn gaan doen? Beiden zijn immers erg gehecht aan hun omgeving. De twee zijn er alvast rotsvast van overtuigd dat ze daar een oplossing voor gaan vinden. "Het zal echter niet gemakkelijk worden", zei Marijn. We zijn alvast benieuwd…

Dennis en Nathalie

Vorige week had Dennis het nog moeilijk, omdat Nathalie volgens hem wat ‘koeltjes’ reageerde op zijn emotionele uitspraken. "Ik heb mijn geest en mijn hart terug in hetzelfde stramien gekregen, want dat was de afgelopen dagen wel een beetje zoek", zei Dennis daarover. Het is duidelijk dat Dennis verliefd is op Nathalie, maar bij haar lijken die kriebels er nog steeds niet te zijn. "De passie is er nog niet bij mij." Het valt af te wachten of Dennis nog uit de 'friendzone' gaat geraken… De kans lijkt voorlopig onbestaande te zijn.

Bekijk ‘Blind Getrouwd’ elke zondag om 19u55 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Volg de avonturen van de koppels op de voet en lees hier meer over Blind Getrouwd.

Films

Bekijk alles
Top