Met deze hilarische internetfilmpjes eindig je het weekend met een glimlach

Laten we de werkweek eindigen met een positieve noot! Proximus Pickx selecteerde een aantal internetvideo’s die een glimlach op je gezicht zullen toveren.

Parkeerperikelen

Deze chauffeur beschikt over hoogst bedenkelijk parkeerkunsten. Gelukkig schiet een Barmhartige Samaritaan te hulp. Kijk zeker tot het einde, want de behulpzame omstaander blijkt dan weer niet over een stel helder denkende hersenen te beschikken. In scène gezet of niet, komisch is het alleszins wel.

Wait till the end?? from r/funny

Olifantenhumor

Deze video, gefilmd in een zoo, is het beste bewijs dat olifanten ook een gezond gevoel voor humor hebben.


Klein noodgeval

Aan deze video zullen we geen woorden vuilmaken. In tegenstelling tot de – wellichte goed gevulde – onderbroek van dit knaapje.

Race to the crapper station from r/funny

Zwanenzang van de zwemmer

Het is een ongeschreven regel: laat zwanen met rust. Kennelijk delen de sierlijke dieren hun territoriale wateren niet graag, en dat zal deze badende man geweten hebben. Tot groot jolijt van zijn toekijkende kameraden.


T-rex attack

Een bijzonder staaltje jolige ongein met verborgen camera. Nietsvermoedende passanten schrikken zich een bult wanneer ze plots oog in oog komen te staan met een T-rex, die achter het hoekje opduikt. Sommige reacties zijn goud waard!

Series

Bekijk alles
Top