Riot Games heeft eergisteren een video vrijgegeven waarin de kampioenen worden onthuld die door het wereldkampioenenteam van 2020, DAMWON Gaming, zijn gekozen. Die kampioenen zullen een speciale skin krijgen.

 

Het is een traditie geworden in de wereld van League of Legends. Naast een mooie geldprijs en een trofee krijgen de spelers die het wereldkampioenschap winnen een unieke beloning.

Elke speler krijgt namelijk het recht om één van de kampioenen te selecteren waarmee hij of zij speelde tijdens de finale van het WK. Die kampioenen krijgen dan een unieke in-game skin. Afgelopen jaar versloeg grote favoriet DAMWON Gaming het Chinese Suning Gaming na een uitstekend seizoen.

Bijna zes maanden na de kroning postte Riot Games deze week een video met de kampioenen die door het Koreaanse vijftal zijn gekozen. De aankondiging volgt op de splash art van enkele dagen geleden die hintte naar de volgende look van de kampioenen, maar die hun identiteit niet 100% bevestigde.

Dat is nu wel gebeurd en we kunnen de lijst nu met zekerheid geven:

Nuguri (toplaner): Kennen
Canyon (jungler): Nidalee
ShowMaker (midlaner): Twisted Fate
Ghost (ADC): Jhin
BeryL (Support): Leona

Merk ook op dat de spelers ook wat zullen verdienen aan de verkoop van hun skin, waardoor de ontvangen geldprijs ($556.250) nog wat groter wordt.

Copyright afbeelding: Riot Games