Humor en actua in de 'De Cooke & Verhulst Show'

Vanaf maandag 19 april komen Gert Verhulst en James Cooke je tv-avonden weer opleuken. Het vrolijke duo zendt dit keer echter niet uit vanuit de Evanna, de luxejacht van Gert, maar palmt studio 5 in Schelle in. Ben jij klaar voor de ‘De Cooke & Verhulst Show’?

Al een paar jaren maken James Cooke en Gert Verhulst het televisielandschap onveilig met hun dagelijkse talkshow ‘Gert Late Night’. Elke week ontvingen ze daar drie nieuwe bv’s op de Evanna, waarmee ze de gekste avonturen beleefden onder het goedkeurend oog van keukenprinses Annie.
 
Die omgeving ruilen de twee presentatoren nu in voor een opgeblonken studio vol glitter en glamour. ‘De Cooke & Verhulst Show’ zal wel nog steeds van maandag tot en met donderdag te zien zijn en ook in de fancy studio komen veel gasten over de vloer. De bedoeling van het duo is om de perfecte mix te geven van actua en humor.

Trouwe sidekicks

Annie mag dan wel ontbreken, maar de mannen staan er in dit nieuwe programma toch niet alleen voor. Ze worden vergezeld door vier trouwe sidekicks. Op maandag levert Jeroom zijn ietwat droge bijdrage, dinsdag verwelkomen we Marc-Marie Huijbregts, woensdag wordt het televisiescherm gekleurd door de mooie lach van Rani De Coninck en de week wordt op donderdag afgesloten met de kennis van Erik Van Looy.
 
“Ik ben heel blij en dankbaar dat we er na de paaspauze weer volop kunnen invliegen”, vertelt Gert Verhulst tegen Het Laatste Nieuws. “Ik hoop dat we onze kijkers toch een beetje verstrooiing kunnen brengen. De televisie is in deze lange periode niet te onderschatten gezelschap in vele huiskamers. Samen met Jeroom, Marc-Marie, Rani en Erik willen we die eerste lenteavonden net iets interessanter, vrolijker en gezelliger maken.”
 
Bekijk ‘De Cooke & Verhulst Show’ vanaf maandag 19 april om 21u35 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Films

Bekijk alles
Top