De correctionele rechtbank van Leuven heeft rapper Kaye Styles vrijgesproken voor verkrachting op basis van twijfel. Volgens de rechtbank was er op de avond van de feiten zeker seks geweest tussen de partijen maar was het niet bewezen dat de vrouw aan Kaye Styles geen toestemming had gegeven.
In de nacht van 18 mei 2019 was de rapper, die geboren werd als Gwasi Kyasi, in bed gedoken met een 25-jarige vrouw. Volgens de vrouw zou hij haar tegen haar wil op het bed getrokken en verkracht hebben. Pas de dag erna zou ze haar ouders hebben durven verwittigen en de rapper met een smoes weg hebben kunnen sturen.

De vrouw was de dag zelf nog naar de politie gegaan en onderging toen een onderzoek van een arts. Daaruit bleek dat ze meerdere blauwe plekken had op haar armen en benen, naast ook verwondingen aan de binnenste schaamlippen. De beklaagde, die de verkrachting altijd volledig ontkende, verklaarde dat ze die letsels had opgelopen door hun wild liefdesspel.

De verdediging wierp ook op dat de vrouw in slaap was gevallen en pas de ochtend erop Styles kon buitenwerken. Daarbij had ze ook haar telefoonnummer gegeven aan de rapper, wat voor de rapper tekens waren dat het om een gewone onenightstand ging. De rechter volgde de verdediging en maakte zo geen uitbreiding op het rijkelijk gevulde strafblad van de rapper die al 59 veroordelingen op zijn naam heeft staan.