Deze nieuwe releases mag je niet missen op Netflix

Series | Van hyperpopulaire bingewatch-waardige series tot verborgen parels en films om met de hele familie eindeloos van te genieten: elke maand heeft Netflix wel iets in petto om te ontdekken. Hieronder vind je enkele recente en aanstormende releases die je zeker niet mag missen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

The Serpent

Een meesterlijke oplichter schuimt in Bangkok de toeristische milieus af in de jaren 70. Hippies van overal ter wereld lopen in zijn val, en dat moeten ze bekopen met hun levens. Hij steelt hun papieren en gebruikt die om de wereld rond te reizen en gestolen juwelen te verkopen. In ‘The Serpent’ volg je het waargebeurde verhaal van seriemoordenaar Charles Sobhraj, die ongestoord zijn gang kon gaan totdat de Nederlandse diplomaat Herman Knippenberg hem op het spoor kwam. Deze spannende thriller is momenteel een van de best bekeken series op het streamingplatform en rijgt de positieve recensies aaneen.

Ontdek ‘The Serpent’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie All Stars (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Madame Claude

Fernande Grudet, alias Madame Claude, was de beroemde en beruchte uitbaatster van een bordeel in Parijs. Ze onderhield tegelijk contacten met de onderwereld en met beleidsmakers, op wie ze de nodige invloed uitoefende. De film pikt in op het hoogtepunt van haar carrière in de jaren 60, toen ze haar invloeden ver buiten de wereld van het sekswerk kon uitbreiden. Maar het einde van haar imperium was dichterbij dan ze zelf kon vermoeden. Karole Rocher (‘Polisse’, ‘Paris la Blanche’) kruipt in de huid van de iconische Parijse ‘Madame’ in de film van Sylvie Verheyde.

Ontdek ‘Madame Claude’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie All Stars (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Dad Stop Embarrassing Me!, seizoen 1

20 jaar na ‘The Jamie Foxx Show’ keert de hoofdrolspeler van die sitcom terug naar het genre dat zijn carrière hielp lanceren. Met ‘Dad Stop Embarrassing Me!’ maakt de acteur uit ‘Ray’ en ‘Django Unchained’ nog eens zijn opwachting in een klassieke sitcom, al zij het in een hedendaags jasje. Foxx (die overigens meerdere rollen op zich neemt) speelt het hoofd van een gezin met een opstandige tienerdochter en een al even opstandige grootvader. De nieuwe sitcom is van de hand van Bentley Kyle Evans, die ook al met Jamie Foxx samenwerkte voor diens eerste comedyreeks.

Ontdek ‘Dad Stop Embarrassing Me!’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie All Stars (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Sexify, seizoen 1

Uit Polen komt deze nieuwe, gedurfde en grappige Netflixreeks. Zoals de titel al doet vermoeden, staat seks – en dan vooral de vrouwelijke beleving ervan – centraal in deze serie. Een studente besluit voor een technologiewedstrijd een app te maken die het vrouwelijke seksuele genot catalogeert en jonge vrouwen leert om hun lichaam beter te ontdekken. Maar zelf is ze nog onervaren, dus trekt ze op ontdekking in de wondere wereld van seks. En daar gaan de preutse proffen op haar school niet altijd niet altijd mee akkoord.

Ontdek ‘Sexify’ vanaf 28 april op Netflix. Meer info over de tv-optie All Stars (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

The Innocent

De Spaanse gelimiteerde serie ‘The Innocent’ is gebaseerd op het gelijknamige boek van de befaamde thrillerauteur Harlan Coben. Een man belandt voor negen jaar in de cel nadat hij per ongeluk iemand doodt. Wanneer hij weer vrijkomt, is zijn onschuld al lang verdwenen. Toch begint hij weer een leven op te bouwen, maar dan staat alles weer op zijn kop na een verontrustend telefoontje van zijn zwangere vrouw. Hij belandt weer in de onderwereld, maar kan hij er voor een tweede keer uit klimmen? En wat als ook de detectives die op hem jagen geheimen achterhouden?

Ontdek ‘The Innocent’ vanaf 30 april op Netflix. Meer info over de tv-optie All Stars (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

The Mitchells vs. the Machines

De animatiestudio achter ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’ brengt ons deze maand de nieuwe film ‘The Mitchells vs. the Machines’. Daarin wordt een familie van vreemde vogels toevallig de laatste hoop voor de mensheid nadat de robots aanvallen. Samenwerken was nooit hun grootste sterkte, maar de Mitchells kunnen nu niet anders als ze niet willen dat iedereen op aarde wordt uitgeroeid. Met een scenario vol humor, vloeiende en kleurrijke animatie en een sterrencast met onder anderen Olivia Colman, Eric André, Maya Rudolph, Danny McBride en John Legend, is deze animatiefilm een filmtip voor jong en oud.
 
Ontdek ‘The Mitchells vs. the Machines’ vanaf 30 april op Netflix. Meer info over de tv-optie All Stars (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Jupiter’s Legacy: Volume 1

In zijn comicreeks ‘Jupiter’s Legacy’ vraagt Mark Millar (‘Kingsman’, ‘Kick-Ass’) zich af wat er met superhelden en hun nakomelingen gebeurt wanneer die te oud worden om de wereld te beschermen. Nu zijn de comics voor het eerst herwerkt voor het kleine scherm in de reeks ‘Jupiter’s Legacy’. Legendarische superhelden die hun krachten kregen in de jaren 30 zijn in 2021 klaar om hun cape aan de haak te hangen, maar hun kinderen, die het eigenlijk van hen zouden moeten overnemen, zijn duidelijk nog niet klaar om hun grote schoenen te vullen. De wereld aan haar lot overlaten is duidelijk geen optie.

Ontdek ‘Jupiter's Legacy: Volume 1’ vanaf 7 mei op Netflix. Meer info over de tv-optie All Stars (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top