'Blind Getrouwd': de koppels kennen de nodige obstakels, ook Candice en Marijn

Films | In ‘Blind Getrouwd’ blijven er na het vertrek van Veerle en Sven nog maar drie koppels over. Ze kwamen allemaal samen en moesten een knutselwerk voor elkaar maken met daarbij een boodschap. Daardoor werd duidelijk wat de huidige obstakels zijn bij de koppels. Proximus Pickx geeft een stand van zaken na de laatste aflevering.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Candice en Marijn

Bij hen gaat het zeer goed. Ze praten al over de toekomst na ‘Blind Getrouwd’. Er is echter een logistiek probleem. Beiden wil graag in hun omgeving blijven wonen, dus daar zal het koppel nog een duchtig woordje over moeten praten. Want Candice liet weten dat dit een probleem kan vormen en dat beiden toch een opoffering gaan moeten doen. Anders zit de relatie toch niet goed. Marijn liet wel nog weten dat hij "op wolken loopt", wat alles zegt over zijn verliefdheid. Candice zei hetzelfde, maar ze zullen het probleem van de woonlocatie toch samen moeten oplossen.

Hanne en Dave

Hanne kreeg een kleine inzinking tijdens een knutselopdracht. Zij luchtte haar hart en vertelde over de communicatieproblemen met Dave. Hanne zag Dave nadien wel zijn gevoelens kenbaar maken en dat was een openbaring voor haar. Heel de groep was verrast door de mooie boodschap die Dave met zijn kunstwerk gaf. Hij is duidelijk bereid om voor hun huwelijk te vechten. “Ik had je eerder knutselwerk moeten geven”, zei Hanne al lachend en ook gemeend. Het ging nadien plots een stuk vlotter tussen hen. Is er dan toch progressie in hun relatie?

Nathalie en Dennis

Nathalie liet merken dat het voor Dennis moeilijk is om echt dicht bij haar te geraken. Ze beseft dat ze een hoge muur voor zichzelf heeft opgetrokken. Dennis liet alvast verstaan dat hij voluit voor Nathalie gaat en dat hij voor haar wil vechten. Ze was duidelijk gepakt door zijn woorden. Haar boodschap was gematigder en ze liet weten dat het vuur tussen hen er nog niet helemaal is. Het blijft voorlopig dus bij een goede vriendschap voor Nathalie, bij wie er weinig romantische gevoelens zijn. "Als je twee muren afbreekt, kan je soms een heel mooi huis bouwen", zei Marijn in het groepsgesprek. Dennis liet na de workshop toch weten dat er te weinig reactie kwam op zijn boodschap en dat begint te knagen bij hem.

Bekijk ‘Blind Getrouwd’ elke zondag om 19u55 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Volg de avonturen van de koppels op de voet en lees hier meer over Blind Getrouwd.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top