‘Snelle: Zonder jas naar buiten’: van onbekende jongen naar beroemde rapper

Ben je wel een grote artiest als er nog geen documentaire op je naam staat? Netflix heeft de laatste tijd meerdere docu’s over popsterren uitgebracht en aangekondigd, maar één speelt zich wel heel dicht bij huis af. Nederlandse rapper en zanger Snelle mag op vrijdag 16 april namelijk toosten op de zijne: ‘Snelle: Zonder jas naar buiten’.

We kennen Snelle van hits als ‘Lippenstift’ en ‘Smoorverliefd’ maar wie is hij echt? Achter de zanger schuilt namelijk de jonge en soms eenzame Lars Bos (25). In een mum van tijd groeide hij uit tot een van de grootste Nederlandse artiesten van deze tijd. Het is dus niet vreemd dat hij ook de eerste Nederlander is die een eigen documentaire krijgt op het streamingplatform.
 
In de openhartige docu volgen we het leven van Snelle voor en Lars achter de schermen. Hoe zijn jongensdroom werkelijkheid werd en hij met zijn muziek plots de harten van duizenden fans veroverde. Het centrale punt is de lancering van zijn nieuwe album, ‘Lars’, dat een maand geleden uitkwam.
 

Inspireren

Niet alleen de zanger/rapper komt in beeld, maar de kijker maakt ook kennis met de belangrijkste mensen in zijn leven. Door de interactie met vrienden, familie en collega’s krijgen de fans een realistische blik in zijn wereld.  
 
Snelle zelf is alvast enthousiast over de release. “Met deze film wil ik graag een inkijkje geven in mijn leven achter de schermen. Het afgelopen anderhalf jaar is ontzettend snel gegaan en soms besef ik zelf niet eens goed wat me allemaal is overkomen. Mede dankzij mijn jeugdvrienden, ben ik gekomen waar ik nu ben en blijf ik met beide benen op de grond, of we vliegen samen! Ik hoop mensen te inspireren om te doen wat zij diep van binnen voelen.”

Ontdek ‘Snelle: Zonder jas naar buiten’ vanaf 16 april op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Muziek

Bekijk alles
Top