Op naar 50%? Club NXT en Lierse K. hadden elkaar nodig dit seizoen

Challenger Pro League | Straks spelen Club NXT en Lierse Kempenzonen voor de vierde keer tegen elkaar. Beide teams hadden elkaar de voorbije maanden ndoig om het vertrouwen toch een beetje in de ploeg te houden.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Zo boekte Club NXT haar enige overwinning van het seizoen tegen Lierse Kempenzonen. Bij het vorige bezoekje van de Pallieters aan Daknam won Club NXT met 2-0 en veegde het die vervelende nul (overwinningen) van de tabellen. Sindsdien konden de troepen van Rik De Mil wel geen overwinning meer boeken.

Ook Lierse K. had Club NXT nodig om punten te pakken. De Pallieters wonnen thuis 2x van de Brugse beloften en boekten zo de helft (2) van hun seizoensoverwinningen (4) tegen Club NXT.

Ook in de puntentotalen komt het onderlinge puntengewin fel naar boven. Club NXT pakte voorlopig 33% van hun punten tegen Lierse Kempenzonen terwijl de mannen van Tom Van Imschoot 44% van hun punten tegen Club NXT pakten.

Als er straks een winnaar uit de bus komt, dan zal die 50% van zijn punten tegen de andere staartploeg gepakt hebben. Voor Club NXT zou dat dan 6 op 12 zijn, voor Lierse K. mogelijk 9 op 18.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top