Eerste seizoen van de topserie ‘Dollface’ te ontdekken op Star van Disney+

Kat Dennings speelt de hoofdrol in deze nieuwe serie over een jonge vrouw die haar oude vriendschappen nieuw leven wil inblazen na een relatiebreuk. Ontdek seizoen 1 van ‘Dollface’ nu op Disney+.

In deze serie die voor het eerst in België verschijnt, schittert actrice Kat Dennings de jonge vrouw Jules Wiley die, na te zijn gedumpt door haar oude vriend, met haar eigen verbeelding moet omgaan wanneer ze letterlijk en figuurlijk opnieuw de wereld van de vrouwen betreedt om de vrouwelijke vriendschappen die ze achterliet nieuw leven in te blazen.
 
De serie is gemaakt door Jordan Weiss, die het verhaal bedacht net na haar studies aan de USC School of Cinematic Arts in Los Angeles. Ze fungeert als uitvoerend producent naast showrunner Ira Ungerleider. De avonturen van de jonge single worden heerlijk geacteerd door de bruisende Kat Dennings, die we kennen van de series ‘2 Broke Girls’ en ‘WandaVision’.
 
Ook Brenda Song, Shay Mitchell (‘Pretty Little Liars’) en Esther Povitsky spelen mee in de serie. Producers zijn Margot Robbie, Brett Hedblom en Tom Ackerley voor LuckyChap Entertainment, Bryan Unkeless en Scott Morgan voor Screen Arcade, Kat Dennings, Nicole King en Stephanie Laing. Matt Spicer produceerde en regisseerde de eerste aflevering. Dollface wordt geproduceerd door ABC Signature Studios, onderdeel van Disney Television Studios.
 
Ontdek de serie ‘Dollface’ nu op Disney+, beschikbaar in de tv-optie All Stars of All Stars & Sports van Proximus Pickx. Klanten van de tv-optie krijgen een jaar lang toegang tot de streamingdienst. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing. Meer informatie over 'All Stars' en 'All Stars & Sports' vind je hier terug.
 

Nieuws

Bekijk alles
Top