DJ en producer Marshmello heeft dan toch geen inbreuk gemaakt op het copyright van Arty, een Russische collega. Volgens Variety heeft de rechter de claim van de DJ uit Rusland afgewezen.
Arte Stoliarov, met Arty als artiestennaam, startte in 2019 een procedure tegen Marshmello. Volgens de Rus wordt in het nummer van Marshmello de synthesizermelodie gebruikt uit zijn remix van het nummer I Lived van OneRepublic uit 2014. Om die zaak te winnen, had Arty advocaat Richard Busch in de arm genomen. Busch won eerder al een rechtszaak voor Marvin Gaye in de zaak rond het liedje Blurred Lines van Robin Thicke en Pharrell Williams.

Deze keer won Busch niet. Het ging in deze zaak niet om de mogelijke muzikale gelijkenissen maar wel om het contract dat Arty tekende om dat nummer te mixen. In dat contract deed hij namelijk afstand van zijn rechten op dat nummer.

Volgens Arty's team gaf hij alleen de rechten van de originele versie van OneRepublic op, maar volgens de rechter deed Arty ook afstand van de rechten over zijn remix. Daarom deed het er niet meer toe of Marshmello daadwerkelijk het werk van Arty heeft gekopieerd.

Marshmello bracht het nummer Happier uit in de zomer van 2018. Het nummer bereikte in heel wat hitlijsten de top vijf.