Volgens verschillende geruchten die de ronde doen in het esportsmilieu zou CSGO-legende olofmeister het VALORANT-team van de organisatie Fnatic vervoegen voor de kwalificaties van Stage 2 – Challengers 2. olofmeister deed naar verluidt verschillende tests met zijn voormalige organisatie.

Olof “olofmeister” Kajbjer Gustafsson zou weleens zijn grote terugkeer kunnen maken naar Fnatic, één van de organisaties die heeft bijgedragen aan zijn status als legende. Dat is in ieder geval wat alle aanwijzingen vertellen die de laatste weken naar boven kwamen. Maar er is geen sprake van een verderzetting van zijn carrière op CSGO. Het is inderdaad in het VALORANT-team van de structuur dat de vroegere legende zou terechtkomen.

Na het aantrekken van het SUMN FC-team een paar weken geleden, lijkt het erop dat de Britse organisatie op zoek was naar iets beters. Het team stelde namelijk teleur tijdens de kwalificaties voor de eerste Master. Het (in)directe gevolg: twee spelers moesten op de bank plaatsnemen, Kostas “tsack” Theodoropoulos en Muhammad “Moe40” Hariff. Terwijl de eerste nog steeds in de gegevens van de organisatie voorkomt als inactief lid, verklaarde die laatste gisteren dat hij zich uit de organisatie terugtrekt.

De Zweed olofmeister zat sinds augustus 2018 bij FaZe Clan en had het moeilijk om bevredigende resultaten te behalen. De organisatie had twee maanden geleden het vertrek van de speler aangekondigd. Maar hoewel de speler toen had gezegd dat hij wilde nadenken over het vervolg van zijn carrière en een pensioen tot de mogelijkheden behoorde, lijkt het erop dat een overgang naar VALORANT ook een optie is.

Maar opgelet, zoals we je al vertelden is er nog geen zekerheid over de overstap van olofmeister naar Fnatic. De organisatie heeft inderdaad verschillende spelers getest, onder meer de Pool Michal “Buld” Sokal en Mikolaj “Mickebwoy” Chojnacki. Nog een klein beetje geduld, we zouden snel de namen van de vervangers bij Fnatic moeten weten, aangezien het team deelneemt aan de qualifier van Challengers 2.

Copyright afbeelding: ESL