De beste televisietips van deze week

Films |
Met de start van de nieuwe werkweek, gaat ook een nieuwe televisieweek van start. Dit zijn de programma’s die je de komende dagen absoluut niet mag missen. 
 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Maandag: Topdokters

Vorige week ging het nieuwe seizoen van ‘Topdokters’ van start. Daarin worden zeven nieuwe dokters gevolgd, samen geven ze een unieke blik achter de schermen van de medische wereld. Elk met hun eigen specialisatie en passie.'Topdokters' kijkt dit seizoen in het hoofd en hart van dr. Aude Vanlander, dr. Tomas Menovsky, dr. Stephanie De Maesschalck, dr. Filomeen Haerynck, dr. Koenraad van Renterghem, dr. Sabine Maes en dr. Erika Peeters. Dit jaar staat dus het teken van vrouwelijke dokters, want slechts twee van de zeven dokters zijn mannen.
 
Bekijk ‘Topdokters’ op 12 april om 20u35 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Maandag: Camping Coppens


De eerste aflevering van ‘Camping Coppens’ was een kijkcijferhit op VTM, en met reden. Het gezin van televisiepresentator Staf Coppens kwam geheel eerlijk en oprecht in beeld bij de aanvang van hun avontuur in Zweden. In de eerste aflevering zagen we hen afscheid nemen van hun oude leventje – en dus ook hun familie en vrienden – om op zoek te gaan naar een nieuw leven in de Zweedse wildernis. Ze hebben een bod gedaan op de camping waar zij verliefd werden op het land. Maar, zo leerden we in de previews, in de tweede aflevering blijkt er toch nog een haar in de boter te zitten. Hun vergunning is namelijk nog niet in orde. Alle highs en lows van het avontuur zijn vastgelegd door het gezin zelf en een kleine cameraploeg.
 
Bekijk ‘Camping Coppens – Op Weg naar Zweden’ op 12 april om 20u40 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Dinsdag: De Klas

In de voorlopig laatste aflevering van ‘De Klas’ neemt komiek Kamal Kharmach ons mee naar Hasselt. In zijn les heeft hij het met de leerlingen van GO! Level X in Hasselt over gelijke kansen. Ze bespreken typische vragen als 'Waar zien de leerlingen zich binnen 10 jaar?', 'Hoeveel verwachten ze te verdienen bij hun eerste job?' en 'Wie zal er trouwen in een lange witte jurk en wie zal er twee kinderen adopteren?' Tijdens de les laat Kamal de jongeren ook een wedstrijd lopen, maar al van bij de start wordt het pijnlijk duidelijk dat niet iedereen dezelfde kansen heeft om te winnen.
 
Bekijk ‘De Klas’ op 13 april om 20u35 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Woensdag: Blind Gekocht

Het populaire programma ‘Blind Gekocht’ begint woensdag aan een nieuw seizoen. Voor de derde keer leggen hoopvolle koppels hun spaarcenten in de handen van makelaar Bea en interieurarchitect Bart, die op zoek gaan naar hun perfecte droomwoning. Dit jaar is het Kobe Ilsen die de presentatie voor zijn rekening zal nemen, in de vorige seizoenen was Dina Tersago nog de presentatrice. In de eerste aflevering maken we kennis met Linda, een sterke alleenstaande mama uit Antwerpen. Ze woonde samen met haar zoontje Daan in een appartement op de Paardenmarkt in Antwerpen, tot er in 2018 plots een grote gasexplosie was. Zij bleven ongedeerd, maar hun appartement werd wel volledig verwoest. Na 3 zware jaren geeft ze 400.000 euro uit handen om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen. Kristine, Yanna, Lara, Lizi en Desmond zijn een erg hechte familie die er al jaren van droomt om samen te gaan wonen. Er zit wel een addertje onder het gras voor Bart en Béa: de familie wil graag twee gezinswoningen op hetzelfde perceel. Budget: 700.000 euro.

Bekijk ‘Blind Gekocht’ op 14 april om 20u35 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!
 

Donderdag: De Kemping

Zomer 2020. Negen jongeren stappen een weide op, ergens in de Kempen. Zij gaan hier de komende twee maanden een camping bouwen én uitbaten, onder leiding van creatieve duizendpoot en jongerenbegeleider Tijs Vanneste. Het zijn jongeren die moeilijk werk vinden. Twee maanden lang trotseren ze hittegolven, stortbuien én COVID-19. Ze poetsen douches en toiletten, baten het campingcafé uit en organiseren bingowedstrijden. En ze leren met elkaar samenwerken en verantwoordelijkheid opnemen, om zo een betere kans op de arbeidsmarkt te krijgen... In deze aflevering maken we kennis met hen, ontdekken we de lege wei die stilaan een camping wordt, en gaan we dieper in op de ontgoochelingen en toekomstverwachtingen van Jelle (32) en Misha (22).

Bekijk ‘De Kemping’ op 15 april om 20u35 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!
 

Donderdag: Popquiz


Tien afleveringen lang strijden koppels onbekende muziekliefhebbers voor een ultieme prijs: een jaar lang toegang tot elk concert of festival dat ze maar willen. Een mens zou voor minder duimen dat die coronacrisis zo snel mogelijk weer voorbij is. De quiz zelf zit ook nog eens leuk in elkaar, de vragen behandelen een brede waaier aan genres en de kandidaten hebben duidelijk kennis van zaken. Matthijs van Nieuwkerk, de gewezen presentator van het Nederlandse ‘De Wereld Draait Door’, voelt zich kennelijk ook helemaal in zijn element op de Belgische beeldbuizen, want hij leidt het programma in goede banen alsof hij ervoor geboren is.
 
Bekijk ‘Popquiz’ op 15 april om 20u40 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Vrijdag: The Voice Van Vlaanderen

De teams in ‘The Voice Van Vlaanderen’ moeten vrijdag weer een ‘Knockouts’-ronde doorstaan om door te stoten naar de volgende ronde.  Daarin nemen groepjes van 3 het op tegen elkaar en mag elke coach slechts één kandidaat kiezen om mee te nemen naar The Battles. Na de drie optredens valt het verdict van hun coach, die slechts één ticket voor de Battles mag uitdelen. Coaches Natalia, Niels Destadsbader, Koen Wauters en Tourist LeMC denken best goed na over deze keuze, want door de non-stop steals kunnen de andere coaches één talent stelen van hun collega's.

Bekijk ‘The Voice Van Vlaanderen’ op 16 april om 20u35 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top