Deze Netflix-films en -series mijden alle clichés over liefde!

Laten we wel wel wezen: heel wat romantische films druipen van de clichés. Maar wat als je een nieuw perspectief op liefde wilt en niet vanaf minuut één wil weten hoe de rest van de film of serie eruit zal zien? Wel, in dat geval kijk je best naar de volgende romantische Netflix-series en -films.

Sex Education

De jonge Britse tiener Otis is niet de meest populaire knul op school en wil daar wat aan doen. Hij ziet hoe zijn medestudenten worstelen met hun seksualiteit en door zijn moeder, een seksuologe, te imiteren blijkt hij zijn klasgenoten steeds beter te begrijpen. Al gauw komt hij pittige details te weten over enkele spraakmakende figuren op school en leert hij hoe ook hijzelf omgaat met zijn ontluikende seksualiteit.

Ontdek ‘Sex Education' vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie All Stars (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug. 

Lovesick

Wanneer Dylan (Johnny Flynn) ontdekt dat hij chlamydia heeft opgelopen breekt bij hem het angstzweet uit. Hij besluit met behulp van zijn twee vrienden Evie en Luke alle vrouwen te contacteren met wie hij de afgelopen maanden de lakens heeft gedeeld en dat brengt heel wat herinneringen aan afgelopen relaties naar boven. Zo ontdekt hij dat hij misschien wel eens de liefde van zijn leven door zijn handen heeft laten glippen.

Ontdek ‘Lovesick’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie All Stars (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug. 
 

The End of The f***ing World

De zeventienjarige James houdt van bloederige taferelen. Zo kijkt hij er niet voor om dieren te martelen en wil hij doodgraag mensen zien lijden. Hij vermoedt dat hij een psychopaat is en is dan ook klaar om zijn hypothese te onderzoeken in de grote mensenwereld. Maar plots komt Alyssa op de proppen: een medestudente die allesbehalve populair is op school en dolverliefd is op de aparte James. 

Ontdek ‘The End of The F***ing World’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie All Stars (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug. 
 

The One

Wat als je aan de hand van je DNA gekoppeld kan worden aan de voor jou perfecte partner? Dat is waar de Netflix-serie ‘The One’ om draait. De ambitieuze wetenschapster Rebecca Webb (Hannah Ware) belooft met haar nieuwe ontdekking dat iedereen voortaan aan de hand van DNA aan de perfecte partner gematched kan worden. Met haar uitvinding zorgt ze voor een golf aan scheidingen waardoor heel wat gezinnen als kaartenhuisjes in elkaar vallen. Maar wat doe je, als de formule voor de liefde gewoon voor het grijpen ligt?

Ontdek ‘The One’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie All Stars (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug. 
 

Series

Bekijk alles
Top