Peeters (Westerlo) hekelt Lierse grasmat: "Maakten zo onnodig veel technische fouten"

Sport | KVC Westerlo heeft zondag haar laatste waterkans op de beoogde promotie verspeeld. De troepen van Bob Peeters kwamen niet verder dan een 0-0 gelijkspel op het veld van Lierse Kempenzonen en kunnen enkel nog hopen op een dubbel mirakel om zowel Seraing als Lommel nog voorbij te snellen richting de tweede plaats.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Coach Bob Peeters probeerde na de match naar oorzaken te vinden voor de matige prestatie van zijn team. Al zag hij ook goede zaken. "In de eerste helft hadden we veel problemen met de staat van het veld", opperde hij op de persconferentie. "Dat leverde onnodig veel technische fouten op. In de tweede helft gingen we er beter mee om en speelden we 25 sterke minuten waarin we dominant waren en Lierse een goede Brughmans nodig had om overeind te blijven."

Maar na 25 minuten zakte het Westelse enthousiasme opnieuw als een pudding in elkaar. "In de laatste twintig minuten zette Lierse Bitsindou nog een rij achteruit en ging het met vijf mensen achteraan spelen. We hebben dan nog alles geprobeerd, maar we waren niet efficiënt genoeg."

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top