'Blind Getrouwd': één koppel geeft er al de brui aan

In ‘Blind Getrouwd’ gingen vier koppels misschien wel het grootste avontuur van hun leven aan. Zij trouwden met een onbekend persoon. Na het huwelijk gaat het met de nodige ups en downs. Proximus Pickx geeft een stand van zaken na de laatste aflevering.

Veerle en Sven

De twee blijken duidelijk niét bij elkaar te passen en dat bleek ook in deze aflevering. Veerle maakte duidelijk kenbaar dat het nooit iets zal worden tussen hen. Veerle had duidelijk nog maar één plan in haar gedachten, vroegtijdig van dit avontuur terugkeren en dat gebeurde ook. Veerle en Sven zorgen voor een primeur door voor het einde van de seizoensfinale er al de brui aan te geven. Dit 'koppel' kunnen we dan ook al schrappen, zoals al weken duidelijk was. Vooral Sven had het moeilijk met de beslissing van Veerle om er vroeger mee te stoppen.

Hanne en Dave

Tussen de twee was er de afgelopen afleveringen geen goede evolutie te zien. De vraag die we ons konden stellen: komt dit nog goed? Op basis van de laatste aflevering zijn we geneigd om ‘neen’ te zeggen. Beiden leven naast elkaar door en er zit duidelijk geen progressie in hun relatie. "Het kabbelt maar wat verder", liet Dave weten. Het is duidelijk dat de twee geen ‘perfecte match’ zijn. Dat is alvast geen goede basis om een huwelijk verder te zetten, zeker als Dave via muziek boodschappen probeert over te brengen in plaats van zelf open te communiceren.

Nathalie en Dennis

Nathalie voelt tot op heden niet die kriebels voor Dennis om het huwelijk ook na ‘Blind Getrouwd’ verder te zetten. De laatste geluiden waren dus niet al te positief en die blijven zo. Dennis is duidelijk onder de indruk van Nathalie, maar aan haar kant lijkt die bepalende prikkel te ontbreken. “Wij zijn vrij dichte vrienden geworden. Dat heeft Nathalie nodig als fundament voor een relatie. Ik hoop alleen dat ik nu uit die friendzone geraak”, zegt Dennis. Daar twijfelen we aan… Er is geen vonk tussen de twee en we verwachten dan ook niet dat hun huwelijk zal standhouden. Het vuur dooft uit en is ondertussen nog maar een waakvlammetje.

Candice en Marijn

Van dit duo kan je niet anders dan vrolijk worden. Een ‘match made in heaven’. Zij hebben elkaar helemaal gevonden en zijn ondertussen al een hecht en vooral verliefd koppel. Tijdens het reünieweekend en de gesprekken met de expert is nog maar eens duidelijk dat ‘Candijn’ het BV-koppel van 2021 kan worden. De klassieke zin ‘en ze leefden nog lang en gelukkig samen’ lijkt voor deze twee te zijn geschreven.

Bekijk ‘Blind Getrouwd’ elke zondag om 19u55 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Volg de avonturen van de koppels op de voet en lees hier meer over Blind Getrouwd.

Films

Bekijk alles
Top