De hoogtepunten uit het tweede seizoen van ‘Don’t Worry, Be Happy’

Het tweede seizoen van ‘Don’t Worry, Be Happy’ (Play4) zit er bijna op. Dankzij televisiemaker Peter Boeckx kreeg kijkend Vlaanderen een geheel nieuw inzicht in de capriolen van enkele gezinnen die het financieel gezien niet al te breed hebben. Proximus Pickx blikt terug op het tweede seizoen van ‘Don’t Worry, Be Happy’ en vond de meest spraakmakende hoogtepunten.

 

Floris neemt een bad… in een container

De zestigjarige Floris gooit het geld niet graag uit de venster. De man heeft dan ook diverse trucjes om zijn uitgaven tot een minimum te beperken. Zo neemt hij bijvoorbeeld een bad in een afvalcontainer dat hij vult met een emmertje water waarin hij nadien afwasmiddel en baby-olie aan toevoegt. Met de centen die Floris bespaart laat hij een tattoo zetten van een biljet van 1.000 Amerikaanse dollar.

Floris schildert naaktkoppel

Diezelfde Floris is fan van de schilderkunst. Hij beoefent dan ook met veel passie deze hobby. Wanneer hij van een koppel de toestemming krijgt om hen naakt te portretteren lijkt hij helemaal in zijn nopjes te zijn, maar dat was buiten zijn hond Aiko gerekend. Die komt zich moeien met de zaak en brengt Floris helemaal uit zijn concentratie. Gelukkig is Aiko een brave hond en laat hij zijn baasje snel verder schilderen.

Louis en Hubert ontvangen geld van kijkers

Louis en Hubert, de twee sympathieke broers uit ‘Don’t Worry, Be Happy’, kregen tijdens het eerste seizoen van het programma een boete van het Vlaamse voedselagentschap. Heel wat kijkers van het programma vonden dit zeer jammer en zamelden vervolgens geld in om de twee broers te ondersteunen. In het tweede seizoen komt één van deze kijkers Louis en Hubert persoonlijk de cheque met het ingezamelde geld overhandigen en dat ontroert de broers. Met tranen in de ogen bedankte Louis dan ook iedereen die geld in had gezameld.

Kelly en Nathan verwelkomen hun twaalfde kindje

Abbygail, Heath, Ashley, Alysha, Ashton, Hailie, Braxton, Nathaniel, Tommy, T’ Jay en Emori. Kelly en Nathan hadden al elf kindjes in huis, maar dit seizoen kreeg kijkend Vlaanderen te zien hoe daar een twaalfde kindje aan toegevoegd werd. Moeder Kelly was dan ook in de wolken met de nieuwe spruit en sluit zelfs niet uit dat er ooit nog eentje bijkomt. “Of het nu gedaan is? Zeg nooit, nooit,’ aldus de de 32-jarige vrouw uit Wenduine.

Bekijk ‘Don’t Worry, Be Happy’ woensdag om 20u35 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!


Nieuws

Bekijk alles
Top