Onze vrienden doorzwemmen woelige waters in het derde seizoen van 'Dertigers'

Vanaf vandaag kan je zes weken lang opnieuw op Eén kijken naar 'Dertigers', een reeks over het leven van een vriendengroep in het bruisende Antwerpen. Het nieuwe derde seizoen belooft een flinke portie drama, zeker na het einde van het tweede seizoen waarin Saartje noodgedwongen heeft gekozen voor een vlucht naar Engeland.

Terugkeer

Het minste wat je kan zeggen is dat de eens zo hechte groep vrienden het moeilijk heeft. Pieter, Nora, Tinne, Bart en Alex zijn al sinds hun studententijd goede vrienden en moeten het plotse vertrek van Saartje naar Londen verwerken. Zonder veel uitleg verbrak ze haar relatie met Pieter en keerde, onder dwang van Pieters ex An, terug naar Londen. Omdat niemand de ware reden van haar vertrek kent, stuit Saartje natuurlijk op veel onbegrip.
 
Ze kan weinig anders dan zwijgen. Saartje zal er namelijk alles aan doen om haar geheim te bewaren en zo Pieter en zijn zoontje Lucas te beschermen. Het is dan ook een grote verrassing als ze dit seizoen plots opnieuw in Antwerpen opduikt. Of ze haar geheim nog langer kan bewaren nu ze zo dichtbij is, is dan ook maar de vraag...

Vurige wens

Voor Tinne begint het derde seizoen met een gebeurtenis die haar leven overhoop zal halen: net nu zij en Bart uit elkaar zijn gegaan, blijkt ze zwanger te zijn. De angst bij Tinne voor de reactie van Bart is groot, ze hebben al enige tijd ruzie en hij kan onvoorspelbaar reageren op dit nieuws.
 
Het nieuws is ook een onverwachte opdoffer voor Alex en Elias. Het koppel is druk bezig met de voorbereidingen van hun trouwfeest, maar ze willen allebei ook graag een kind. Als homokoppel een kind krijgen is natuurlijk niet zo vanzelfsprekend, het nieuws van Tinnes zwangerschap komt dan ook hard aan bij hen.

Gouden kooi

Ook bij Nora gaat haar relatie met Hans niet over rozen. Hoewel ze dolverliefd is op de oudere Hans en het contact met zijn dochter Claire goed is, blijkt het leeftijdsverschil tussen haar en Hans een serieuze hindernis te worden. Ze hebben elk andere verwachtingen van het leven en Nora begint steeds meer na te denken over de verschillen tussen hen twee. Vooral wanneer Hans zich dominanter begint te gedragen...
 
Tot slot nog leuk nieuws voor fans van 'Dertigers': dit derde seizoen zal niet het laatste zijn! Productiehuis Warner Bros werkt momenteel in opdracht van VRT aan een vierde seizoen van de populaire reeks.
 
Je kan 'Dertigers' vanaf vanavond elke maandag tot en met donderdag om 21.25 uur bekijken op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!
 

Films

Bekijk alles
Top