Vijf films op Netflix die jouw lente kleur geven!

De lente is in het land en dat betekent dat er opnieuw een verse lading films te vinden is op Netflix. Maar welke films zijn de moeite waard om te bekijken in ons favoriete seizoen? Proximus Pickx zocht het voor je uit.

Madame Claude (2021)

Ook de Franse elite zette in de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw graag de bloemetjes buiten. Dat wist de Parijse bordeelhoudster Madame Claude maar al te goed. Deze mevrouw, wiens echte naam Fernande Gruet was, begon op haar zestigste levensjaar een exclusief bordeel met enkel elite callgirls in één van de meest voornaamste wijken van de Franse hoofdstad. Omdat ze heel wat machtige mannen over de vloer kreeg, liep Madame Claude (Karole Rocher in de film) helaas ook steeds meer gevaar...

Ontdek ‘Madame Claude’ nu op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

 

Love and Monsters (2020)

Joel Dawson (Dylan O’Brien) woont net als de hele mensheid al zeven jaar ondergedoken in een ondergrondse kolonie. Reden hiervoor zijn de bloeddorstige monsters die de controle over de aarde helemaal hebben overgenomen. Wanneer hij plots radiocontact kan maken met zijn oude schoolliefje, besluit Joel alles op alles te zetten om haar terug te vinden en de monsters te trotseren. 

Ontdek ‘Love and Monsters’ nu op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Oxygène (2021)

Elizabeth Hansen (Mélanie Laurent) schiet plots wakker uit haar kunstmatige cryogene slaap. Ze ontdekt dat ze in een capsule ligt waarin het zuurstofgehalte in een sneltempo naar beneden duikt. Net wanneer ze denkt dat ze aan een verstikkingsdood zal sterven, hoort ze een stem die misschien soelaas kan brengen... of misschien net niet?

Ontdek ‘Oxygène’ vanaf 12 mei op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Spirit - Stallion of the Cimarron (2020)

Is het een ezel? Is het een okapi? Neen dat is het niet. Het is de jonge hengst Spirit die je in deze film voorbij galopperen ziet. Spirit is een jong paard dat erop gebrand is het Amerikaanse Wilde Westen te gaan ontdekken. Tijdens zijn tocht raakt hij bevriend met een indiaan, vindt hij de liefde en groeit hij uit tot een ware held in datzelfde Wilde Westen. Heel wat avonturen dus en die krijg je allemaal te zien in deze prachtig getekende animatiefilm van DreamWorks, de makers van onder andere 'Shrek'.

Ontdek ‘Spirit - Stallion of the Cimarron’ nu op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Films

Bekijk alles
Top