Slechts één 'steal' in The Voice Van Vlaanderen

Muziek |
Gisteren stond de tweede Knockouts-ronde van ‘The Voice Van Vlaanderen’ op het programma. Daarin nemen groepjes van 3 het op tegen elkaar en mag elke coach slechts één kandidaat kiezen om mee te nemen naar The Battles. Hoewel de teams dus voornamelijk uitgedund worden, breidde het team van Niels toch onverwachts uit, want niet één maar twee kandidaten uit zijn team verwachten een kindje.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De kandidaten maakten het hun coaches, die na de drie optredens slechts één iemand mogen meenemen naar de Battles, niet gemakkelijk. Natalia, Niels Destadsbader, Koen Wauters en Tourist LeMC stond een zware taak te wachten. Wie nemen ze mee en wie niet? De non-stop steals werden deze avond al een pak minder gebruikt dan vorige week. 
 

Twee Knockouts bij Niels Destadsbader

In het team van Niels Destadsbader kwamen gisteren twee groepjes van drie kandidaten die strijdden voor een plekje in de battles aan bod. De zwangere Jennifer, Lisa en de gevoelige Sinay kwamen eerst aan bod. Jennifer bracht een mooie versie van ‘Ik Leef Niet Meer Voor Jou’ van Marco Borsato, maar raakte daarmee niet tot in de volgende ronde. Lisa wilde uitpakken met een nummer van Rihanna, maar schopte het helaas ook niet tot in de Battles.

Sinay mag wel door, zij verbaasde de jury met ‘Why I Love You’ van MAJOR. In het volgende groepje namen Nanou, Marie en Elise het tegen elkaar op. Nanou overtuigde Niels met ‘Is That Allright’ van Lady Gaga en mag door. Dat was niet het geval bij Marie en Elise, die respectievelijk ‘Bellyache’ van Billie Eilish en ‘All About That Bass’ van Postmodern Jukebox Version zongen.
 

Ontroerende nummers bij Natalia

Ook in team Natalia werden gisteren moeilijke keuzes gemaakt. Miek liet haar piano deze keer staan en bracht ‘One Last Time’ van Ariane Grande. Toch kon ze de jury niet overtuigen, ze mag niet door naar de volgende ronde. Ook Arno kon de jury onvoldoende bekoren met ‘Pillowtalk’ van Zayn. Amy mag wel door, haar versie van  ‘Oh Happy Day’ van The Edwin Hawkins Singers ontroerde de jury helemaal.
 

Mannenbastion bij Koen Wauters

In het team van Koen Wauters toonden de drie mannen, Toon, Reinier en Christophe, nogmaals hun talenten. Toon blijft in de running door zijn versie van ‘Dancing On My Own’ van Calvin Scott. Bij Reinier verliep de Knockout anders. Koen wilde hem niet meenemen na zijn cover van ‘I Hope That I Don’t Fall In Love With You’ van Tom Waits. Maar Niels wilde hem niet laten gaan en stal hem. Joran - die in de vorige aflevering door Niels gestealed werd - mocht dan weer doorschuiven naar Team Laura. Voor Christophe hield het na zijn cover van ‘Ho Hey’ van The Lumineers helaas op.

 

Ariana Grande brengt Ilias van Tourist LeMC naar Battles

Ook voor Tourist LeMC waren de keuzes gisteren moeilijker dan ooit. Lieke bracht ‘Als Het Avond Is’ van Suzan & Freek maar mag toch niet door naar de Battles. Ilias zong ‘Thank You Next’ van Ariana Grande zonder zijn instrument en betoverde de jury. Door zijn prestatie mag ook hij door naar de volgende ronde. Dat was niet het geval voor Fien, die ‘Love Is All’ van The Tallest Man On Earth bracht. 
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top