De beste televisietips van deze week

Tijd voor een nieuwe week, dus ook tijd voor een nieuwe televisiegids. Proximus Pickx ging alvast op zoek naar de leukste programma's of films uit het aanbod.

Maandag: Camping Coppens

Het was al langer geweten, maar vanaf maandag kan je het avontuur zelf ook op de voet volgen. Staf Coppens en zijn gezin vertrekken namelijk naar Zweden. In deze eerste aflevering gaat de familie op zoek naar de perfecte grond om hun camping op te starten, maar dat blijkt niet zo simpel. Gelukkig neemt hun verhaal een onverwachte wending en is de eigenaar van de camping waar ze jaren geleden verlief op werden, bereid om te verkopen.
 
Bekijk ‘Camping Coppens’ op 5 april om 20u40 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Dinsdag: Vanity Plates

Je ziet ze alsmaar vaker rondrijden: de auto’s met een gepersonaliseerde nummerplaat. Ze springen meteen in het oog en komen met de gekste opschriften. Op dit moment rijden bijna 40.000 Belgische bestuurders met zo’n plaat rond. In dit realityprogramma staan zij centraal. Wat drijft hen om hun nummerplaat te personaliseren?
 
Bekijk ‘Vanity Plates’ op 6 april om 20u45 op VTM2 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Woensdag: De Wonderjaren

Tijdens de derde aflevering van dit programma dat volledig in teken staat van opvoeding gaan Dieter Coppens en Siska Schoeters op zoek naar een antwoord op de grote vraag: wie is het sterkst, jongens of meisjes? Centrale gast deze week is acteur Joris Hessels, die zelf vier kinderen heeft.
 
Bekijk ‘De Wonderjaren’ op 7 april om 20u35 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!
 

Donderdag: Snowden

Teleurgesteld in de inlichtingendiensten verlaat topaannemer Edward Snowden zijn baan bij de National Security Agency. Hij weet nu dat er een virtuele berg gegevens wordt verzameld om alle vormen van digitale communicatie te volgen - niet alleen van buitenlandse regeringen en terroristische groeperingen, maar ook van gewone Amerikanen. Wanneer Snowden besluit deze geheime informatie te lekken, wordt hij voor sommigen een verrader, voor anderen een held en een voortvluchtige voor de wet.
 
Bekijk ‘Snowden’ op 8 april om 20u40 op VTM 3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Vrijdag: The Founder

Het waargebeurde verhaal van hoe Ray Kroc, een worstelende verkoper uit Illinois, Mac en Dick McDonald ontmoette, die een hamburgertent runden in het zuiden van Californië in de jaren 1950. Kroc was onder de indruk van het snelle systeem van de broers om het eten te maken en zag het potentieel van een franchise. Kroc manoeuvreert zichzelf al snel in een positie waarin hij het bedrijf van de broers kan overnemen en een miljardenimperium kan creëren.
 
Bekijk ‘The Founder’ op 9 april om 21u20 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Films

Bekijk alles
Top