Winston McKennie, de Amerikaanse middenvelder van Juventus, werd betrapt op het organiseren van een lockdownfeestje in zijn villa. De politie legde het feestje net voor middernacht stil.
Er zou een tiental personen deelgenomen hebben aan het feestgedruis, waaronder ook ploegmaats Paulo Dybala en Arthur Melo. Ze kregen logischerwijs allemaal een boete opgelegd voor het niet naleven van de coronamaatregelen. Zowel McKennie als alle andere aanwezigen verleenden, in tegenstelling tot eerdere foutieve berichtgevingen, hun volledige medewerking aan de politie.

Een ideale voorbereiding in aanloop naar de derby tegen Torino is de gebeurtenis allerminst. Vlak voor de interlandbreak liep de Oude Dame nog tegen een verrassende 0-1 nederlaag tegen Benevento aan. Juve bezet momenteel de derde plaats in de Serie A met een achterstand van tien punten op leider Inter Milaan en Romelu Lukaku. Het lijkt mettertijd steeds waarschijnlijker te worden dat ze voor het eerst in tien seizoenen naast de Scudetto zullen grijpen.