De reguliere fase van de Jupiler Pro League loopt op zijn laatste benen en na een karrevracht aan wedstrijden, vaak ondraaglijk spannend en af en toe met een verrassende winnaar, valt op 18 april het doek over het reguliere seizoen 2020-2021.
Wie pakt zijn ticket voor de Champions Play-offs of Europe Play-offs en wie moet het strijdtoneel van het Belgische elitevoetbal verlaten?

Goed nieuws! Geen enkele supporter wordt in de kou gelaten tijdens de ontknoping van de reguliere competitie. Proximus biedt al zijn klanten gratis toegang tot de kanalen van Eleven Pro League en Proximus Sports, beschikbaar in de tv-optie All Sports van Proximus Pickx, zodat iedereen de 34ste speeldag integraal mee kan beleven.

Sleutelfases in alle wedstrijden
 
Op zaterdag 17 april al zullen de wedstrijden Charleroi-Eupen en Antwerp-Genk vervroegd doorgaan, aangezien de resultaten geen impact zullen hebben op de andere ploegen.

Op zondag 18/4 om 18u worden de andere zeven wedstrijden van de 34ste en laatste speeldag van de reguliere fase in de Jupiler Pro League gelijktijdig afgewerkt. Op het menu staat onder meer het duel der extremen tussen de solide leider Club Brugge en Royal Excel Moeskroen. Anderlecht (tegen Sint-Truiden) en KV Oostende (tegen Cercle) strijden dan weer voor een laatste ticket voor Play-off 1.

Om niets te missen van de sleutelfases in alle wedstrijden biedt Eleven, via het kanaal Eleven Pro League 1, een uitzonderlijke multilive aan. De twee mooiste affiches zijn live te volgen op de zenders Eleven Pro League 2 en Eleven Pro League 3. 

Via de kanalen 1 tot en met 5 van Proximus Sports zijn alle overige duels eveneens live te bekijken. Voor elke supporter wat wils dus!

Dankzij de tv-optie All Sports kan je naar eigen goeddunken profiteren van de kanalen van Eleven Pro League en Proximus Sports. Nog geen abonnee? Ontvang één maand gratis, om de aankomende play-offs maximaal te beleven.
 
De kalender van de 34ste speeldag op zaterdag 17 en zondag 18 april:
 
Zaterdag 17 april
  • Charleroi - Eupen vanaf 18u15 op Eleven Pro League 1
  • Antwerp - Racing Genk vanaf 20u30 op Eleven Pro League 1
Zondag 18 april
  • Box-to-box Special vanaf 17u op Eleven Pro League 1
  • STVV - RSC Anderlecht vanaf 17u, aftrap om 18u00 op Eleven Pro League 2
  • Standard - Beerschot vanaf 17u, aftrap om 18u00 op Eleven Pro League 3
  • Club Brugge - Excel Moeskroen vanaf 17u55 op Proximus Sports 1
  • Oostende - Cercle Brugge vanaf 17u55 op Proximus Sports 2
  • Zulte Waregem - AA Gent vanaf 17u55 op Proximus Sports 3
  • KV Kortrijk - KV Mechelen vanaf 17u55 op Proximus Sports 4
  • OHL - Waasland-Beveren vanaf 17u55 op Proximus Sports 5