Nieuwe zender Play7 wordt warme, inspirerende thuishaven

Binnenkort is ons televisielandschap een zender rijker. Het nieuwste broertje van Play4, Play5 en Play6 heet Play7 en belooft een mengeling van binnen- en buitenlandse verhalen, inspirerende reality, human interest en films om van weg te dromen. De nieuwe zender trapt vrijdagavond af met de romantische film ‘The Notebook’ om 20u35.

Vanaf vrijdagavond vind je op zender 16 in Vlaanderen of zender 266 in Brussel en Wallonië de nieuwe zender Play7 in HD. De zender zou een deel van het verspreide publiek moeten aantrekken dat bediend werd door het vroegere VIJF en Vitaya, dat niet echt een vervanger heeft gekregen.
 
Play7 wil een warme en gezellige thuishaven worden met programma’s die inspireren, meevoeren en doen wegdromen. Op het programma staan verbouwprogramma’s zoals ‘The Property Brothers’ en ‘Aussue Property Flippers’ tot medische reality zoals ‘Emergency’ en ‘One Born Every Minute’, tot waargebeurde verhalen zoals ‘Spoorloos’ en ‘In het spoor van de dader’ en ziekenhuisseries als ‘The Night Shift’ en ‘Grey’s Anatony’. Kleine gelukjes en grote drama’s, alles is welkom op de nieuwe zender.
 
’s Avonds is het dan weer tijd voor warme en romantische films. In het thema ‘Lentekriebels’ voert de nieuwe zender van maandag tot donderdag feelgoodfilms op zoals ‘The Perfect Bride’, ‘Then Came You’ en ‘Ms. Matched’. Maar de aftrap gebeurt dus met de romantische klassieker ‘The Notebook’.

Smelt vanavond weg bij 'The Notebook' om 20u35 op Play7 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Films

Bekijk alles
Top