De revalidatie van Standard-verdediger Zinho Vanheusden verloopt vlot. Vanheusden deelde op sociale media een filmpje waarin hij voor het eerst opnieuw met de bal traint op het oefencentrum van Standard. De hoop leeft op Sclessin dat Vanheusden aan het einde van het seizoen nog minuten kan maken voor de Rouches.
De 21-jarige Limburger viel op 1 november uit met een zware knieblessure tijdens het competitieduel tegen Oostende. Hij scheurde de voorste kruisbanden van zijn rechterknie. Sindsdien werkt hij keihard aan zijn revalidatie, in eerste instantie in het Move to Cure-centrum van Lieven Maesschalck in Antwerpen maar de laatste weken opnieuw in Luik.

Het was voor Vanheusden al zijn derde zware knieblessure. De verdediger scheurde in september 2017 tijdens een Youth League-duel met Inter ook al eens de kruisbanden van zijn linkerknie. Hij stond toen een half jaar aan de kant. In mei 2019 werd hij aan diezelfde linkerknie geopereerd na een verkeerde beweging op training. Hij miste daardoor het EK voor beloften in Italië en San Marino.