Lierse K. houdt ook Swinnen langer op het Lisp: "Volgend jaar moet het een pak beter"

Challenger Pro League | Tibeau Swinnen zal ook volgend seizoen de kleuren van Lierse Kempenzonen verdedigen. De 26-jarige middenvelder speelt pas sinds deze winter op het Lisp en ontpopte zich in geen tijd tot een sterkhouder in het elftal van Tom Van Imschoot. Dat resulteerde nu in een contractverlenging van één seizoen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Swinnen kwam deze zomer transfervrij aan op het Lisp nadat hij sinds de zomer zonder club zat. Tot die zomer maakte de centrale middenvelder vooral naam in Nederland, waar hij een gerespecteerde pion was bij FC Eindhoven en Helmond Sport.

Hoewel Swinnen enkele maanden zonder club zat, kon hij zich toch meteen profileren bij Lierse Kempenzonen. De Limburger stond quasi meteen in de basisploeg en speelde de voorbije weken een vooraanstaande rol op het Lierse middenveld. Bij Lierse Kempenzonen hopen ze dat Swinnen ook volgend seizoen een dergelijke rol op zich kan nemen.

"Ik ben opgetogen met deze nieuwe overeenkomst", vertelt Swinnen op de officiële website van de club. "Vanaf dag één ben ik hier prima ontvangen, dit is een enorm familiale club en de mentaliteit die geel-zwart voor ogen heeft ligt me uitstekend. Volgend jaar moet het een pak beter, dat besef leeft er bij iedereen. Dit zijn we overigens ook verplicht aan onze supporters. Laat het nieuwe seizoen maar snel beginnen!.”

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top