Oscar and the Wolf lost na drie jaar nieuwe single 'James'

Na zijn recentste album ‘Infinity’ wachtten fans van Oscar and the Wolf drie jaar op nieuwe muziek. Die is er vandaag in de vorm van de nieuwe single: ‘James’. Ontdek onder dit artikel de nieuwe muziek van de Belgische synthpopsensatie.

Max Colombie, de zanger achter Oscar and the Wolf, kondigde goed een week geleden op sociale media al aan dat nieuwe muziek eraan zat te komen. “Can’t believe this is finally happening – ‘James’ single release April 1”, schreef hij naast het artwork. Ook de fans knepen zichzelf even en vergewisten zich ervan dat het geen aprilvis is: de nieuwe single is wel degelijk vandaag gelanceerd.
 
‘James’ wordt zo te zien de eerste in een reeks nieuwe nummers van Oscar and the Wolf. Dat de zanger werkt aan een derde album – iets waar de fans reikhalzend naar uitkeken de afgelopen drie jaar – staat buiten kijf. Met ‘James’ voert Colombie opnieuw zijn kenmerkende synthpop op, beïnvloed door de zomerse vibes die aan het begin van de lente altijd welgekomen zijn.
 
Na een sabbatperiode dient de officiële comeback van Oscar and the Wolf zich nu aan. We wachten nog even ongeduldig op het nieuwe album, maar kunnen intussen toch al onze honger stillen met de single ‘James’. Luister hieronder naar het nieuwe nummer:
Muziek

Bekijk alles
Top