Ontdek samen met Johan Museeuw de vierde challenge in de Proximus Cycling eSeries

Wielersport | Met de Ronde van Vlaanderen in het nakende vooruitzicht blijven we bij de Proximus Cycling eSeries niet achter om de wielerliefhebbers te plezieren die vanuit hun kot het beste van zichzelf willen geven. Ondertussen zitten we aan de vierde challenge bij de Promixus Cycling eSeries. Die gaat van start op 1 april, samen met niemand minder dan Johan Museeuw.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Wielerliefhebbers opgelet, want op 1 april – geen grap! – start challenge nummer vier van de Promixus Cycling eSeries. Op deze dag worden de gloednieuwe Ronde van Vlaanderen-wegen in RGT gelanceerd. Concreet zal je het gekende heuvelduo kunnen opknallen dat sinds enkele jaren de finale van de Ronde van Vlaanderen kruidt: de Oude Kwaremont en de Paterberg.

Verken parcours met Johan Museeuw

De vierde challenge zal bestaan uit drie evenementen. Zoals eerder vermeld wordt 1 april de dag waarop we het nieuwe parcours kunnen verkennen. Dat zal je niet alleen doen, want ook 'De Leeuw van Vlaanderen' zal je vergezellen. Om 19u30 kan je een Q&A bijwonen met Johan Museeuw, een half uur later wordt het nieuwe parcours helemaal gelanceerd en spring je samen met Museeuw de fiets op om de meest realistische en zwaarste virtuele Ronde van Vlaanderen ooit te trotseren. Twee rondjes van 17,7 kilometer zullen daarbij afgehaspeld moeten worden.Deelnemen is eenvoudig

De Proximus Cycling eSeries zijn ontstaan als alternatief voor de modale wielerliefhebber om vanuit je eigen huis te knallen op de rollen. Door de onvoorziene omstandigheden van het voorbije coronajaar moest iedereen namelijk op zoek gaan naar veilige alternatieven en zo kwamen virtuele ontwikkelingen in een stroomversnelling terecht.  

Wie wil deelnemen aan een challenge van de Proximus Cycling eSeries, moet zich eerst registreren op het platform, uitgebouwd door eSports specialist Team Meta. Eenmaal de rollen of smarttrainer aan de gaming software van RGT gekoppeld zijn, kan de fun beginnen. Deelnemen is gratis en ook binnen de RGT omgeving is het afsluiten van een abonnement niet nodig.

Als dit avontuur jou interessant lijkt, kan je je eenvoudig registeren op de website van de Proximus Cycling eSeries. Schrijf je hier in om deel te nemen aan de Q&A en de parcoursverkenning met Johan Museeuw. Volg ook alle verdere ontwikkelingen via de Facebookpagina van de Proximus Cycling eSeries.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top