Films tegen de eenzaamheid

Iedereen hoopte dat we er op dit moment van af zouden zijn, maar niets is minder waar. Het is tijd voor lockdown drie. Om je gevoel van eenzaamheid te verzachten, ging Proximus Pickx op zoek naar enkele films waardoor je je toch wat minder alleen voelt.

Lady bird

‘Lady Bird’ is een coming-of-age komisch drama uit 2017. Het verhaal neemt je mee in het leven van een tiener in het begin van de jaren 2000, terwijl ze haar laatste jaar van de middelbare school afwerkt. Haar moeder is een verpleegster die onvermoeibaar werkt om haar gezin overeind te houden nadat haar man zijn baan is kwijtgeraakt. Moeder en dochter hebben een turbulente band, maar zijn eigenlijk volledig hetzelfde: liefdevol, wilskrachtig en met een uitgesproken mening.
 
‘Lady Bird’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’ of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening of ga rechtstreeks naar de catalogus online!

Perks of being a wallflower

De sociaal onhandige tiener Charlie is een muurbloempje, die het leven altijd vanaf de zijlijn gadeslaat, totdat twee charismatische studenten zijn mentoren worden. De vrijgevochten Sam en haar stiefbroer Patrick helpen Charlie bij het ontdekken van de geneugten van vriendschap, eerste liefde, muziek en meer. Dat alles terwijl een leraar Charlies dromen om schrijver te worden aanwakkert. Maar als zijn nieuwe vrienden zich voorbereiden op hun vertrek naar de universiteit, dreigt Charlies innerlijke verdriet zijn nieuwgevonden zelfvertrouwen aan diggelen te slaan.
 
‘Perks of being a wallflower’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’ of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening of ga rechtstreeks naar de catalogus online!

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Na een pijnlijke breuk ondergaat Clementine een procedure om de herinneringen aan haar ex-vriend Joel uit haar hoofd te wissen. Als Joel ontdekt dat Clementine tot het uiterste gaat om hun relatie te vergeten, ondergaat hij dezelfde procedure en begint langzaam de vrouw te vergeten van wie hij hield. Maar is dat wel echt wat hij wilt? De visueel boeiende film, geregisseerd door voormalig videoclipregisseur Michel Gondry, verkent de complexiteit van liefde en relaties.

Esio Trot

‘Esio Trot’ is een bewerking van Roald Dahls gelijknamige kinderroman uit 1990. De gepensioneerde vrijgezel Mr. Hoppy wordt hopeloos verliefd op zijn buurvrouw Mrs. Silver, een weduwe. Maar zij is enkel geïnteresseerd in haar schildpad, Alfie, die na de dood van haar man haar enige gezelschap was. Mr. Hoppy bedenkt dus maar een gedurfd plan om haar liefde te winnen.
 
‘Esio Trot’ is beschikbaar op Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Expedition Happiness

Een filmmaker en zijn muzikante vriendin proberen een epische roadtrip te maken. Ze trekken dwars door Noord-Amerika in een opgeknapte schoolbus, samen met hun hond. Dankzij deze documentaire voel je je precies alsof je mee op trip bent. Zo kom je toch nog toe aan een (ont)spannende vakantie.
 
‘Expedition Happines’ is beschikbaar op Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Top