Ontdek de avonturen van Disney's ‘Raya en de Laatste Draak’ via Proximus VOD

‘Raya en de Laatste Draak’, de nieuwste animatiefilm van Disney, komt naar Disney+! Op 4 juni zal die voor iedereen met een abonnement beschikbaar zijn, maar wie daar niet op kan wachten, kan de film nu al bekijken in de Premium VOD-catalogus van Proximus Pickx.

Lang geleden leefden mensen en draken vredevol samen in de magische wereld van Kumandra. Toen een kwaadaardige kracht het land bedreigde, offerden de draken zichzelf op om de mensheid te redden. Nu, 500 jaar later, is die kwade kracht terug. Een enkele krijger, Raya, moet de legendarische laatste draak opsporen om zo het verdeelde land en de inwoners weer samen te brengen. Op haar reis ontdekt ze dat er meer dan een draak nodig zal zijn om de wereld te redden – zonder vertrouwen en teamwork staat ze nergens.
 
Deze nieuwe Disney-animatiefilm is van de hand van regisseurs Don Hall en Carlos López Estrada, coregisseurs Paul Briggs en John Ripa, producers Osnat Shure ren Peter Del Vecho en met stemmen van Kelly Marie Tran als Raya en Awkwafina als de laatste draak Sisu.
 
‘Raya en de Laatste Draak’ is vanaf 4 juni beschikbaar voor iedereen met een abonnement op Disney+, maar wie nu al van de film wil genieten, kan dat dankzij de VIP-toegang op het streamingplatform en in de VOD Premium catalogus van Proximus Pickx voor de eenmalige kost van €21,99.
 
Ontdek ‘Raya en de Laatste Draak’ vanaf nu in de categorie 'VOD Premium: Bioscoopreleases vanuit je zetel' van de Proximus VOD catalogus. De prijs voor deze film bedraagt € 21,99. Naar de Proximus VOD catalogus? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online!

Top