Wie haalt het en wie moet gered worden in Knockouts van 'The Voice van Vlaanderen'?

Films | Een nieuwe fase breekt aan in ‘The Voice van Vlaanderen’. Nu de Blind Auditions erop zitten en de vier teams goed gevuld zijn met aanstormend zangtalent, beginnen vrijdagavond de Knockouts. En kersverse coaches Niels Destadsbader en Tourist LeMC leren meteen hoe de steals werken.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Er zingt dit jaar opnieuw heel wat talent mee in ‘The Voice van Vlaanderen’, maar uiteraard kan niet iedereen doorstoten naar de volgende ronde. Daarom zitten tussen de audities en de Battles de zogenaamde Knockouts. Voor wie er niet mee vertrouwd is: drie leden uit hetzelfde team nemen het tegen elkaar op met een lied dat ze zelf gekozen hebben. De coach van dat team mag aan slechts één van hen een ticket uitdelen voor de Battles. Maar als de andere coaches een afvaller graag in hun team rekruteren, dan kunnen ze dat, al kunnen ze weliswaar maar één iemand stelen. De coaches kunnen hun keuzes dus maar beter doordacht maken.
 
Elk van de 4 teams bestaat uit 15 kandidaten, dus dat betekent dat er in elk team 5 Knockouts volgen. Jill, Elke en Joran bijten voor team Koen de spits af. Alle drie hebben ze waardevolle tips meegekregen van Koen Wauters, die hen overigens allemaal meenam naar de MIA’s. Hopelijk kan gewezen winnaar Ibe hen daar inspireren.
 
Ook Tim, Nora en Tini uit Team Koen staan tegenover elkaar, en daar ziet Niels meteen een kans om te stelen. “Dit zijn drie mensen waarvoor ik ook gedraaid heb. Ik kan er nu nog altijd mee gaan lopen”, zegt hij. Jessica, Lotte en Ina moeten volgens coach Tourist LeMC vooral hun zenuwen onder controle kunnen houden. “Ik hoop dat ze de stress van zich af kunnen zetten”, zegt hij.

Oppikken

In team Niels vechten sterke stemmen Julie, Justine en Anna het uit. Hij denkt dat ze nog meer in hun mars hebben dan ze tot nu toe hebben laten zien. Natalia gaat ook voor een dosis girlpower, hoe kan het ook anders. Louise, Nisrine en Sarah moeten hun kunnen tentoon spreiden, maar op de Knockout staan ze er ineens maar met twee …
 
In elke Knockout blijft dus één zanger of zangeres over in het team waarin ze startten, en de rivaliserende coaches kunnen elkaars afvallers nog redden, maar ook voor de andere afvallers is er nog hoop. De vijfde coach Laura Tesoro mag namelijk ook nu nog als vangnet fungeren en afvallers oppikken. “Dat betekent misschien wat minder tranen in vergelijking met vorig seizoen”, lacht Koen.
 
Bekijk ‘The Voice van Vlaanderen’ op vrijdag om 20u40 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Meer lezen over 'The Voice van Vlaanderen'? Klik dan hier!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top