Fortnite x Rocket League: een nieuwe samenwerking op komst

Nieuws |

Fortnite werkt regelmatig samen met verschillende partners en nu is het de beurt aan Rocket League. Wat kan je vanaf morgen verwachten? Speciale content die je kan winnen en een online concert van DJ Kaskade!

 

Door Proximus

Deel dit nieuws

Fortnite en Rocket League slaan de handen in elkaar om het einde van seizoen twee van de legendarische autogame van Psyonix in de kijker te zetten. Kleine herinnering, Epic Games kocht vorig jaar nog Rocket League. Het is geen grote verrassing dat beide games samenwerken om wat meer zichtbaarheid te krijgen.

Maar wat mogen we nu net verwachten van dit evenement, dat morgen begint op 25 maart en duurt tot 9 april? Er valt uiteraard speciale content te winnen in beide games, maar daarvoor moet je wel enkele uitdagingen voltooien in Rocket League.

De uitdagingen van het evenement:

– Speel drie wedstrijden online
– Verzamel 500 punten in totaal in online wedstrijden
– Maak vijf doelpunten, geef vijf beslissende passes of maak vijf saves in online wedstrijden
– Maak vijf stops en centers in online wedstrijden
– Win een wedstrijd in een Extra modus naar keuze

Een extra concert in Fortnite

De teams van Epic Games hebben ook voor Fortnite wat leuks in petto en grijpen terug naar een formule die eerder ook al succesvol bleek. Spelers kunnen namelijk een concert bijwonen in ‘Party Royale’. Je kan de Royal Party bijwonen vanaf het hoofdpodium, via de Picture-in-Picture-stand in Battle Royale of door af te spreken met je vrienden via de Houseparty app.

Deze keer mag DJ en producer Kaskade het beste van zichzelf geven. De Amerikaan werd eerder genomineerd voor Grammy Awards en mag nu zijn nieuwe EP Reset voorstellen.

Het concert wordt uitgezonden op de Europese servers op drie verschillende momenten. Die vind je hier:

– Zaterdag 27 maart om 1u (CET)
– Zaterdag 27 maart om 14u (CET)
– Zaterdag 27 maart om 19u (CET)

Kleine tip: blijf zeker tot op het einde van het concert. Want misschien worden de details voor het derde seizoen van Rocket League wel uitgezonden.

Copyright visual : Epic Games

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top