Kobe Ilsen presenteert derde seizoen van ‘Blind Gekocht’

Nieuws | Het derde seizoen van ‘Blind Gekocht’ gaat woensdag van start op Play4. In dit seizoen zullen de kandidaten tijdens hun huizenjacht niet meer opgevangen worden door presentatrice Dina Tersago maar door niemand minder dan Eén-presentator Kobe Ilsen. Maak hieronder kennis met de eerste deelnemende gezinnen.

Door Proximus

Deel dit nieuws

In ‘Blind Gekocht’ gaan makelaar Béa en binnenhuisarchitect Bart op zoek naar een huis voor de deelnemende koppels. Ze kopen met het budget van elk koppel een huis zonder vooraf toestemming te vragen. “Goed gek”, zou je denken, maar Bart en Béa hebben een plan: ze geven de binnenkant van het huis een heuse make-over in de hoop de koppels sleutels te overhandigen van een prachtige woning die aan al hun eisen voldoet.
 
De koppels werden de afgelopen seizoenen begeleid en opgevangen door presentatrice Dina Tersago. Die geeft nu het stokje door aan Kobe Ilsen die de kandidaten zal begeleiden doorheen hun spannende avontuur. Ilsen maakte de wissel van de wacht afgelopen zomer al bekend op het ‘Play4’-programma ‘Het Rad’ waar hij ‘letterdraaier’ van dienst was en ‘Blind Gekocht’ het thema van een woordpuzzel was. “Fans van het programma mogen er gerust in zijn dat we met heel veel liefde en respect voor het programma, haar medewerkers en de nieuwe koppels er een fantastisch derde seizoen van gaan maken”, aldus Kobe Ilsen.

Moeilijke zoektochten

Er wacht Béa en Bart meteen een heuse uitdaging, want het hechte gezin van mama Kristine en haar drie dochters Yanna, Lara en Lizi is op zoek naar een perceel met twee gezinswoningen. Lizi, die het syndroom van Down heeft, en Lara wonen nog thuis, Yanna wil met haar man Desmond en twee kinderen wat privacy, maar toch vlakbij de anderen wonen. Ze hebben een budget van 700.000 euro en willen in de buurt van Gent blijven.
 
Ann-Sophie en Maxim zijn het beu om in hun piepkleine studio constant vlakbij elkaar te leven. Ze zoeken wat meer ruimte in de omgeving van Blankenberge, maar immosites afschuimen leverde nog niets op. Dus vertrouwen ze hun budget van 315.000 euro toe aan Kobe en co. Thomas en Sofie hadden dan weer de vierkantshoeve van hun dromen gevonden, maar omdat ze te lang twijfelden, werd het gras hen voor de voeten weggemaaid. Nu zijn ze nog steeds op zoek naar een woning die daaraan kan tippen, maar die ene gemiste kans blijft hen achtervolgen. Zij zoeken naar de ideale hoeve in Sint-Truiden met een kostenplaatje van 380.000 euro.

Explosie

Voor alleenstaande mama Linda en haar zoontje Daan sloeg het noodlot drie jaar geleden toe. Ze woonden in een appartement op de Paardenmarkt in Antwerpen, maar dat werd door een gasontploffing helemaal verwoest. Ze waren thuis, maar bleven gelukkig allebei ongedeerd. Na drie zware jaren in een huurappartement is het tijd voor een huisje met een tuintje, maar die zijn doorgaans al verkocht vooraleer Linda de kans heeft om te gaan kijken. Hopelijk weten Bart en Béa raad met haar budget van 400.000 euro.
 
In totaal zullen er aan dit seizoen van ‘Blind Gekocht’ acht gezinnen deelnemen. De vier andere deelnemers worden later aan ons voorgesteld.
 
Bekijk ‘Blind Gekocht’ vanaf 14 april elke woensdag om 20u35 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top