Stopt Emma Watson even met acteren? Deze celebs gingen haar voor!

Films |

Ondanks alle geruchten stopt Emma Watson volgens haar manager nog lang niet met acteren. “Enkel Emma’s sociale media accounts staan even op non-actief”, klinkt het. Nochtans zou het niet de eerste keer zijn dat celebrities de spotlights ontvluchten op zoek naar een anoniemer leven. Kijk maar naar de volgende sterren die terug naar de planeet aarde kwamen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Josh Hartnett

Wat hebben 'Pearl Harbor', 'Black Hawk Down' en ‘40 Days and 40 Nights’ met elkaar gemeen? Juist ja: Josh Hartnett. De carrière van deze man leek begin jaren 2000 geen limieten te kennen en er werd hem dan ook een geweldige toekomst voorspeld. Toch kwam die er niet: Hartnett had schrik van de grote rollen die hem werden aangeboden en had zijn bedenkingen bij de roem die bij zo’n rollen hoort. “Aan de top proberen blijven is de kortste weg naar je eigen ongeluk”, liet Hartnett optekenen in de Amerikaanse media. 

Renee Zellweger

Na glansrollen in ‘Chicago’, ‘Cold Mountain’ en de ‘Bridget Jones’-films besloot deze Amerikaanse actrice in 2010 om op de pauzeknop te drukken. Zellweger was naar eigen zeggen uitgeput en had het gehad met haar eigen beeltenis op het grote scherm. “Ik walgde ervan om mijn eigen stem te moeten horen”, aldus de actrice aan het Britse Vogue. De actrice zocht vervolgens de anonimiteit op en dat was volgens haar een goed idee. “Als verhalenverteller moet je ook in het echte leven staan”, aldus Zellweger.

Cameron Diaz

In 2018 sloeg het nieuws in als een bom: Cameron Diaz zou een pauze inlassen in haar succesvolle acteercarrière. De inmiddels 48-jarige actrice besloot meer tijd voor haarzelf te reserveren en niet meer continu in de spotlights te staan. “Het is zo intens om voor het oog van iedereen te moeten werken”, aldus de actrice in gesprek met vriendin Gwyneth Paltrow. Voortaan zou Diaz zich toeleggen op de zorg van haar gezin en zichzelf en daar kunnen we enkel maar begrip voor opbrengen.

Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones is een geliefde en gelauwerde actrice die enkele jaren geleden een pauze nam in haar carrière. Niemand weet echt goed waarom, al gaan er geruchten de ronde dat de huwelijksperikelen met haar man Michael Douglas er voor iets tussen zitten. Zelf verklaart de actrice vooral het ‘juiste project’ te willen afwachten en niet zomaar alles wat Hollywood haar naar de voeten gooit te willen accepteren. Hoe het ook zij, we missen Catherine en willen haar terug!

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top