Pure nostalgie: Pippi Langkous komt naar Studio 100 GO

Kids | De iconische Zweeds/Duitse serie ‘Pippi Langkous’ is helemaal terug op Studio 100 GO, waar de eerste twee afleveringen voor iedereen te bekijken zijn. Abonnees van de Studio 100 GO Pass kunnen het hele eerste seizoen streamen. De tijdloze reeks is nog steeds een must-watch voor de kleinsten en een heerlijke nostalgietrip voor wie wat ouder is.

Door Pickx

Deel dit nieuws

We kennen haar allemaal al. Pippi Langkous is een klein, eigenwijs meisje met rood haar en vlechtjes. Ze woont in Villa Kakelbont samen met haar aapje meneer Nilsson en haar paard Witje. Pippi's moeder woont in de hemel en haar papa is een schatrijke, supersterke piratenkapitein! Pippi heeft een grote tas vol goudstukken thuis en dat trekt vaak snodaarden aan. Gelukkig wordt ze bijgestaan door haar twee vriendjes Annika en Tommy.
 
Wie zijn kinderen wil introduceren aan de legendarische verhalen van Pippi, of wie zelf nog eens zijn jeugd wil herbeleven, vindt de eerste twee afleveringen van het eerste seizoen van ‘Pippi Langkous’ nu op Studio 100 GO. Op die tool kan iedereen – ook wie geen Proximus-abonnement heeft – de afleveringen ‘Pippi verhuist naar Villa Kakelbont’ en ‘Pippi gaat boodschappen doen’ streamen. Wie een abonnement heeft op de Studio 100 GO Pass, heeft toegang tot het volledige eerste seizoen van de serie uit 1969.
 
Studio 100 GO, dat is gratis filmpjes, een spelletje, twee boeken en een pak plezier van al je favoriete Studio 100-helden verzameld in eenzelfde handige app. Proximus-klanten met de tv-optie 'Family' of de Studio 100 GO Pass krijgen nog meer entertainment, waaronder talloze afleveringen van programma’s van Studio 100 en een grote collectie spelletjes, boeken, muziekclips en shows.
 
De Studio 100 GO app is voor iedereen gratis te downloaden. Activeer je Studio 100 GO Pass via zender 49 of bekijk het aanbod via onze site en geniet nu van één maand gratis!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top