'Blind Getrouwd': de koppels beginnen aan hun nieuwe leven in België

In ‘Blind Getrouwd’ gingen vier koppels misschien wel het grootste avontuur van hun leven aan. Zij trouwden met een onbekend persoon. Na het huwelijk gaat het met de nodige ups en downs. Proximus Pickx geeft een stand van zaken na de laatste aflevering, nadat de koppels terugkeerden van hun huwelijksreis en in hun appartement trokken.

Hanne en Davy

Zij leerden elkaar veel beter kennen op hun huwelijksreis in Kreta. Ze hadden er diepgaande gesprekken en dat zorgde voor een hechtere band. Alles leek dus stilaan in de goede richting uit te gaan. Hanne ging in België opnieuw het gesprek aan met Davy, maar ze heeft het soms moeilijk met de andere manier van communiceren van Davy. Terwijl hij zeer rustig is, is Hanne wat directer. Dat zorgt soms voor wat wrijvingen, maar het is alvast positief dat ze daar wél over praten. Het blijft echter een twistpunt.

Candice en Marijn

Candice is een impulsieve dame die enthousiast in het leven staat en Marijn geniet met volle teugen van de energie die zij uitstraalt. Er hangt de nodige elektriciteit in de lucht tussen het koppel, maar maken ze nog meer progressie of volgt er een dipje? Het feit is dat ze nu ook echt moeten gaan samenwonen.

Voor Candice brak er al een eerste probleem aan: wat moet ze van haar uitgebreide garderobe meenemen naar hun appartement? In coronatijden zat er niets anders op dan te gaan wandelen en ze verkenden de buurt van Temse. Daarnaast maakten ze ook kennis met elkaars zussen. Een volgende stap. Het ging er speels en leuk aan toe. Het klikt tussen hen, dat is een understatement.

Veerle en Sven

Hun huwelijksreis in Kreta bracht niet het gewenste effect. Veerle is niet verliefd en heeft voorlopig enkel vriendschappelijke gevoelens voor Sven. Hij gaf haar de nodige ruimte en leek er goed mee om te gaan, maar emotioneel woog het toch zwaar op hem. Dat zagen we in een videogesprek met zijn dochter, dat best emotioneel verliep. In hun appartement blijkt dat hun visie op bepaalde zaken heel verschillend is.

Er hangt duidelijk een negatieve spanning tussen de twee. Veerle beseft dat ze soms kortaf is, maar ze wil Sven niet kwetsen. "Het is een teken dat we elkaar niet aanvoelen", zegt ze. Naarmate de avond vorderde werd het contact wel vlotter en aangenamer tussen hen. Gaat er de komende weken dan toch iets bloeien?

Nathalie en Dennis

Voor Nathalie is het allemaal nog wat onwennig en ze is nog niet klaar voor fysiek contact. Het geven van knuffels valt haar moeilijk en Dennis probeert dat toch af en toe eens te doen. Dat zorgt soms voor onwennige beelden, maar tijd brengt raad. In België brengen ze een bezoek aan de opa van Nathalie die op het huwelijk nog naar het ziekenhuis werd gebracht.

Nathalie fleurde helemaal op en Dennis hield zich wat afzijdig. Hij liet hen genieten van hun momentje. Voor Nathalie was het een belangrijk moment en het is alvast een stap in de goede richting voor het koppel. Ze kenden nadien een eerste gezellige avond in het appartement.

Bekijk ‘Blind Getrouwd’ elke zondag om 19u55 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Ontdek meer artikels over 'Blind Getrouwd' en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes

Films

Bekijk alles
Top