4Elements en het Britse leger strijden dit weekend tegen elkaar in een vriendschappelijk toernooi

Nieuws |

Het in de Benelux gevestigde 4Elements Esports neemt het van vrijdag tot en met zondag op tegen het Britse leger in een esportstoernooi op Counter-Strike, League of Legends en Call of Duty.

 

Door Proximus

Deel dit nieuws

Vanaf vanavond zal 4Elements Esports deelnemen aan een bijzonder vriendschappelijk toernooi. Voor de eerste keer in haar geschiedenis, maakt de organisatie zich klaar om het op te nemen tegen een esportsteam rechtstreeks afkomstig uit… de strijdkrachten!

Gedurende drie dagen zullen de teams van 4Elements namelijk de strijd aangaan met de esportsteams van het Britse leger op verschillende games. Het Britse leger heeft sinds enkele jaren zijn esportsaanbod voor soldaten ontwikkeld. Meer dan 2.000 soldaten van over de hele wereld hebben opnieuw kunnen genieten van hun passie voor videospelletjes, of dat nu puur voor de fun of in competitieverband was.

Het duel begint vanavond met een confrontatie op Call of Duty en gaat morgen verder op Counter-Strike. Tot slot zal de finalewedstrijd gespeeld worden op League of Legends, een game waarop 4Elements actief is in onze Belgian League!

Voor Paul Helder, CEO van 4Elements, is een competitieve strijd tegen het Britse leger een interessante manier om zich te binden met de Britse fans en ze unieke content te geven. “Voor een organisatie als 4Elements is het altijd bijzonder om ons concurrentievermogen te meten met leden van een van de grootste militaire machten ter wereld”, voegde hij eraan toe. Geïnteresseerden kunnen de confrontatie volgen op het Twitch-kanaal van 4Elements.

Copyright afbeelding: Britisch Army

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top