Laatste kans op plek in Knock-outs in 'The Voice van Vlaanderen'

Films | Voor de laatste keer dit seizoen doen hoopvolle zangers en zangeressen een blinde auditie om een plekje in de Knock-outs en de liveshows van ‘The Voice van Vlaanderen’ te bemachtigen. De teams zitten intussen al aardig vol, dus het wordt drummen voor de laatste zitjes.

Door Pickx

Deel dit nieuws

“Je team geraakt vol, je wordt kieskeurig, je weet niet wat er gaat komen en soms wil je wel afdrukken, maar ook niet te snel. Het is een dag met een dubbel gevoel”, zegt Natalia over de zevende en laatste Blind Auditions van dit seizoen van ‘The Voice’. Er staat de kandidaten dus een flinke uitdaging te wachten: de lege zitjes zijn schaars en de coaches kunnen zich niet veroorloven om zich om te draaien voor de verkeerde kandidaat. “Je hoopt op een laatste goudhaantje voor je team”, zegt Tourist LeMC. De lat ligt hoog.
 
Natalia, Tourist, Koen Wauters en Niels Destadsbader weten maar al te goed welke stemmen en welke kwaliteiten ze nog zoeken om hun teams te vervolledigen. In het geval van Natalia, gaat ze vooral op zoek naar mannelijke stemmen. “Mannen hebben precies schrik van een zwangere vrouw. We zijn natuurlijk wel met twee en het is ook een meisje, dus dat is heftig voor een man”, lacht ze. Natalia was tijdens de opnames namelijk hoogzwanger. Dat is een van de kandidaten niet ontgaan, want hij heeft een cadeautje mee voor de baby. Levert dat charmeoffensief iets op?

Tweede kansen

Laten we niet vergeten dat Laura Tesoro nog steeds op de achtergrond een vijfde team samenstelt met de afvallers die volgens haar een tweede kans verdienen. En in de aflevering van vanavond krijgt ze naar eigen zeggen alvast een geschenk uit de hemel. “Voor mensen als jij hebben ze een vijfde coach uitgevonden. Je mag het de anderen niet kwalijk nemen dat ze niet geduwd hebben. Ze horen het op den duur niet meer, maar ik heb nog jonge oren”, lacht ze. Wie het hele traject wil zien van de tweedekansers kan vrijdag vanaf 22u30 naar een exclusieve aflevering van ‘The Voice Comeback Stage’ kijken op VTM GO.
 
Vanavond horen we alvast de audities van elf nieuwe kandidaten. Opvallend: twee van hen hoorden we eerder al aan het werk in ‘The Voice Kids’. Suzanne zat er in team Natalia, terwijl Lore in 2015 in team Sean Dhondt zong. Sophie en Celina hebben elk al eens meegedaan met het programma, Celina raakte vorig jaar zelfs tot in de Knock-outs. Stoot ze dit jaar door naar de finale?
 
Bekijk ‘The Voice van Vlaanderen’ elke vrijdag om 20u40 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Lees hier meer over dit seizoen van 'The Voice van Vlaanderen'.


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top